Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Socijalno poduzetništvo je poslednja nada drzavnih uhljeba da izvuku neki dinar od sugave sirotinje.
Jadranko Prlić: HDZ i HVO su klerofašisti! Kaznite ih! https://www.youtube.com/watch?v=qqiRIblwzxk
Cestitke ljudima koji promovisu ove firme i njihove vrijedne uposlenike koji se trude zaraditi barem minimalac ,a na sramotu domuzima iz vlasti teskim i po 150 kg koji redovno primaju po par hiljada km za svoj nerad i za zavadjanje naroda.
Inicijative vezane za propagiranje socijalnog poduzetnistva su krajnje pohvalne, tu zaista ima dosta prostora za razvoj. Ali Trg oslobodjenja Alije Izetbegovica? Meni je jedina asocijacija uz njegovo ime propast i visedecenijska pljacka i patnja.
Dodao bih kao asocijaciju na Aliju: i veleizdaja Bosnjaka u Mostaru, u srednjoj Bosni i na podrucju RS-a
Podržavam domaće ali paštete su loše po zdravlje, i Argeta i Perfetta ili bilo koja treća, peta... Bolje je ne doručkovati ništa nego paštetu...ili bolje pojesti kuhana jaja nego paštetu...grrr...
Pa dobro, ako je sam sebi pravis, neces sigurno mljeti kosti, nokte, hrskavicu, tonu soli dodavati... Isto kao sa domacim hrenovkama, burgerima, itd. Naglasiti samo "industrijske" pastete, salame, hrenovke, isl. su lose za zdravlje.
POSEREM VAM SE NA SELJAKLUK NA TRGU IZDAJICE BOSNE OVO NEMA NI U RUANDI JEBENA SELJADIJO POGANA