Privreda
0

m:tel: Smanjite svoje troškove poslovnom komunikacijom bez limita

Iz m:tela nam stižu lijepe vijesti o promotivnim pogodnostima za sve nove korisnike poslovnog Total Group servisa, koji će biti aktuelan do kraja oktobra, a donosi popust od 20%, odnosno 15% na iznos mjesečne pretplate za svakog člana VPN grupe tokom cijelog perioda trajanja ugovora.
Da podsjetimo, u ponudi ovog servisa su tarifni modeli Bez limita Flex/Flat, Kombinuj Biz i Kombinuj Biz G50. Članovi tima Bez limita Flex/Flat uz neograničene razgovore mogu uživati i u neograničenom mobilnom internetu.

Naime, zavisno od broja članova grupe i odabranog tarifnog modela korisnicima je dodijeljen bonus za brzi mobilni internet, zatim bonus minute za razgovor prema m:tel fiksnoj i m:tel mobilnoj mreži, kao i ostalim mrežama u BiH.

Ciijena razgovora u Flex tarifnom modelu nakon potrošenog bonusa u m:tel fiksnoj mobilnoj mreži iznosi 0,14 KM/min, a prema ostalim BH mrežama inosi 0,20 KM/min.

Za korisnike Flet tarifnog modela cijena je jednaka za pozive prema m:tel i svim ostalim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH i iznosi 0,18 KM/min. Korisnicima ove usluge omogućen jei odabir dvije partner grupe iz m:tel mreže, mreže MTS Srbija ili m:tel Crna Gora, sa besplatnim razgovorima, odnosno naknadom za uspostavu poziva od 0,05 KM, i cijenom SMS poruke od 0,04 KM.

Tarifni modeli Bez limita – Flex i Bez limita – Flatosmišljeni su da Vam pruže nesmetanu komunikaciju, mogućnost neograničenih razgovora i slanja SMS-ova u BiH (Fair Use princip), te korištenja neograničenog interneta.Korištenjem tarifa Bez limita, uz mjesečne pretplate ostvarujete i određene bonuse za prenos podataka, te razgovore i SMS-ove.

Uz opciju Kombinuj biz, iskoristite najbolju kombinaciju pretplate i dopune u grupi

U okviru Total group servisa moguće je odabrati kombinovani postpaid-prepaid tarifni model Kombinuj Biz. Prisjetimo se prednosti Kombinuj Biz modela u kome korisnici, zavisno od visine mjesečne pretplate, ostvaruju pravo na odgovarajuću dopunu računa uz mogućnost dopune privatnog računa FREND dopunom.

Neiskorišteni iznos na prepaid računu prenosi se u naredni mjesec. Pored evidentnih prednosti treba reći i to da je od sada cijena poziva prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH jednaka i iznosi 0,14 KM/min. Cijena SMS usluge unutar grupe, kao i prema svim mobilnim mrežama u BiH iznosi 0,06 KM.

Tarifni model KOMBINUJ Biz namijenjen je poslovnim korisnicima kojima se za odgovarajuću mjesečnu pretplatu omogućava da unutar svoje poslovne grupe imaju i prepaid korisnike.

Ukoliko se nosilac grupe odluči na jedan od tarifnih paketa iz usluga Total Groupa (Flex/Flat plus ili Flex/FlatBez limita), članovima grupe može dodijeliti jedan odtarifnih modela Kombinuj biz gdje je trošak fiksan i kontrolisan.

Promotivnu ponudu Bez limita tarife prati i odlična ponuda telefona od kojih izdvajamo modele koje možete nabaviti po cijeni već od 1 KM.

U Bez limita flex/flet 120 tarifi to je smartfon LG GFlex, u tarifi Bez limita flex/flet 80 fantastični Sony Xperia Z1, zatim popularni HTC DESIRE 310 u tarifi Bez limita 50, te Sony Xperia E i LG L40 u tarifi Bez limita 30, odnosno Bez limita 16.