Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi bi tako rado izvozili svoje proizvode u zemlju koju nismo priznali? Kosovari su u pravu, treba udariti šakom od sto. OK, nećeš da me priznaš, pa nećeš mi ni prodavati svoje proizvode. Volio bih da BiH samo jednom povuče ovakav potez prema Hrvatskoj i Srbiji.
Mogu jer se tebe ye be i takvih ko ti. Ta vi ne zivite od toga !
Ljudi 100% ispravni. Kako izvozis u zemlju koju nisi priznao, samim time, u zemlju koja ne postoji ?
Izvozis u Srbiju a ne u drzavu koju nisi priznao! Bosna smatra da je Kosovo deo Srbije zato i izvozi tamo, do sad sipcima nije smetala roba iz Srbije i Bosne, zasto im sada odjednom smeta?
ne dipr
BiH treba uvesti vize za gradjane kosova i metohije kao i 100% porez na njihove proizvode... samo jako Bosno!
@adilMr To je ta sprksa drskost i osecaj superiornosti. Oni imaju pravo da kradu ubijaju lazu a neko drugi ne sme njima to da uradi jer je to nebeski sljam. Vjeruju svojim lazima i onda im cudno zasto njima niko ne veruje. Da bi bio srbin trebas da lazaes a da ne trpnes to je njihovo nacionalno bogatstvo.
Pa ako BiH nije priznala Kosovo, onda ne treba ni da vodi brigu sta Kosovo radi.
Nije kosovo jedino, snaci ce se sigurno mozda za nesto i bolje od 120m godisnje...