Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lista, imena zaposlenih, pozicije i plate crno na bijelo da vidimo ko je zakacen na EP. Garantujem da ima hiljade zaposlenih na izmisljenje funkcije sa bruto platom preko 2 hiljade
TREBA OVO PRIVATIZOVATI VJERUJTE
polarbear@ Ali imamo i najmanje plate u evropi... Ne znam čemu laprdanje trojkinih botova kad vas je raja pročitala
Jel nama kao narodu brani neko da izademo na proteste, tipa zbog poskupljenja svega pa i Elektricne energije?! Sta sjedicemo i lomit se od posla i sebi uskracivati pravo na zivot, zbog poskupljenja?U Evropi malo nesto poskuplja, narod izade na proteste na ulice!
je li to obećana promjena od Trojke. A ne pomišljaju na racionalizaciju rada javnih preduzeća i postavljanje stručnih a ne podobnih ljudi da ih vode.
Ma samo sve dizi. Cijena proizvoda ide gore.
Ponuda odbijena
Šta ima nuditi ,ima tržište pa izvolite.EpBih je klasična firma koja je na tržištu i treba da se shodno ponaša utrci koju diktira berza
Samo zaboravljaš da je Elektroprivreda javno preduzeće napravljeno parama građana kroz izdvajanja iz plate. Pokaži jednu elektranu koju je napravila sadašnja elektroprivreda.
kakvo poskupljenje nakrcali.radnika i ublrha i kojekakvih girmi. pa u onaj elektroprnos zna citave familije da tamo rade
Fadile vrati se, oprostit ćemo ti što smo te pljuvali
Nikšić i kompanija...
Oprobana metoda. Kada zafali para poskupi nešto. Samo poskupiti struju nije kao poskupiti ugalj ili plin. Danas je sve na struju, a prosječne plate i penzije i bez poskupljenja nedostatne. Narod se dovija da izgura prošlogodišnja poskupljenja, a nova bi garant stvorila bunt naroda i lančane štrajkove sindikata.
Gdje je sad Konakovic sa onim svojim strasnim obecanjima,zafalilo para pa daj od naroda.
Kaže Konaković - "Kad mi preuzmemo - selamet...".tražili ste, gledajte.
Treba im zapaliti onu zgradu, i sve ostale
Malo je 70%
Sta je sa peletarom roki 😂
Stranačkim uhljebima i neradnicima nikad nije bilo bolje, a u realnom sektoru samo je tajkunima dobro, radnici na rubu siromaštva preživljavaju.
Kad pojedini kazu 1000 plata minimalna treba po ovim cijenama treba 3000 plata minimalna jos malo vazduh ce naplacivati...
Pa tu elektroprivredu vode samo debili, e glupana. Razumijem ja da geopoliticka sotuacija diktira sve ali daj kumeee