Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta sad ni ovo vam nevalja ljencuge dezurne, niste vi navikli raditi po cijeli dan visite na facebooku i komentarisete zohari, cast radnicima njih uvuzavam i cijenim, a vas dezurne seratore sve bi vas na brione poslao na prisilni rad!
Što na Brione? Goli valjda?
hoču ja na brijune dobrovoljno hahaha
meni je drago kad neko dodje i vidi potencijal Bosne, iskreno, mislim da smo mi ovde zalutali i da samo pukom srećom držimo ovaj dragulj od zemlje, al et, polako se i to mjenja i sve će doći na svoje kad nas nestane odavde
katarci i arapi u BIH dolaze sto im netreba viza ...vidis po sarajevu tz studente i zasto su oni tu!
Hamdo iz Katara :D
hamdo se vraca.... ma u fabrike treba dozvoliti investiranja ....
Treba dati Arapima dzabe pola bravskog polja da izgone zmije poskoke i da naprave kakav aerodrom tamo!
@Vlaxobran91 ...moze i to....ja bi i americke bizone pustio da hodaju , pasu, pa ih poslije na roštilj! 😎
Samo naprijed, braćo muslimani.
Vrijeme ce pokazati.. Na osnovu prezentacije firme na netu, nista posebno, mislim da je za ovo bilo dosta domacih zainteresovano, pod domacim mislim na sve bez obzira na vjeru i naciju Kao investiciju kroz papire vec vidim nekakve masine kao ove na slikama, kvalitet ce se pokazati Daj boze da bude drukcije ali previse primjera je suprotnih
Šta je sad problem? Nije hotel,motel a ni zabavni park...he he he. Ko bas ne zna đetalji!! Svaka vam investicija smeta!
Samo u BiH smrde arapske pare! Da je napravio(kupio) u Srbiji, rekli bi ...." kud baš tamo? " ili slično! Cak ni bogatim Švicarcima ne smetaju Arapi! http://www.tagesanzeiger.ch/wirtschaft/konjunktur/Arabische-Investoren-pumpen-Milliarden-in-die-Schweiz/story/23817144
Gledaj prelijepog Grmeča u pozadini što se zeleni! Lijepa je Sanica, kazu da se tamo Bog sedmi dan odmarao kada je stvarao svijet!
Čitam komentare ..i ibretim se.. Sanica je mala prije rata 5-6000 stanovnika, sada samo 700 stalno nastanjenih! Jesmo li trebali čekati po nekim ovim klixovcima da Queen Elisabeth ulozi novac ili da je preuzmu grmečki medjedi?
Neka se prodala, pa makar bili kupci vanzemaljci a ne arapi! Mjesto je nestajalo,stanovništvo gotovo iseljeno...vrijedi pokušati!
jos koja godina i BIH nece biti vlasnik svoje zemlje ..vec ce je stranci drzati,,pocev od fabrika do zemljista
@usljivinarode negoduju negoduju sve zavisi od koga dolaze te investicije..kako zapad skace kad Rusi i Kinezi hoce da im kupe neke fabrike..kod nas masovno kupuju zemljista..i ti vise nemas pravo na to zemljste kad ga jednom kupis zauvijek je izgubljeno i ne pripada tebi ni tvojoj drzavi vec strancima..danas sutra neces imati gdje krompir zasaditi za svoje potrebe i svog naroda..jer ce stranci saditi i izvoziti u svoju zemlju..
@usljivinarode drzava treba davati veci podsticaj domacin privrednicima i zemljoradnicima jer od njihovih proizvoda mi zivimo...a da se zabrane uvozi vode,mlijeka,sireva, i slicno jer to sve domaci privrednici mogu da nam daju i da tako zarade dosta para i sutra unaprijede i kvalitete proizvoda i uopste masine koje rade to sve..a mi sve dajemo drugima..sto mi nije bas jasno..bolje da je u nasem vlasnistvu,nego da neko drugi upravlja sa nama
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
...turizam...prodati izvore, prodati šumu za sjecu, zemlju? I vi to nazivate turizmom, grohotom se smijem ....
Turinam. Slicno ko turizam samo sa vise N a manje Z.
Koji su ovo talovi da samo znate