Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ce dati struju i po kojoj cjeni ????
@MIKA53 struja je trenutno 6 eura po Mgwh provjeri na burzi tako da je.kozes na.vise dobit dzaba.
Uništila HDZ stoka (političari i glasači) još jednog privrednog giganta i prodala ga u bescjenje strancima. Svim HDZ gov*nima želim dug život u jadu i bijedi
Haha jel stvarno mislis da su stranci u pitanju? Procackaj malo po netu i brzo ces uocit spregu tajkuna/ratnih profitera i politicara. Jedino ga ke BiH popusila, 400 miliona niko nikad ne vrati...
Čović won!
Gdje su oni sto su govorili nista od aluminijuma ,radovalu se propasti drzavne firme ,ljudima koji ostaju bez posla. Ne znam radujete li se sada u ovim teskim trenutcima kada ljudi gase firme preko 15000 nezaposlenih ,jel vam godra?
sve Bošnjake i Srbe u aluminijski na poso.
To oni što planiraju odplatiti za 3 do 5 hiljada godina?
Hoce hoce....ko i do sad sto su strani magijasi uz pomoc domacih izdajnika pokrenuli
Garant je federalna vlada bila izdašna prema HDZ-u u Čoviću kao što je u raspodjeli sredstava za zaštitu od koronavirusa, na način da Livno dobije 700 000 a Zenica 00,00 KM. SDA je najveće zlo za državu i Bošnjake. Te lige nemaju ni truna dostojanstva.
Srpnja, djelatnika... Sve ugrozen hrvatski narod u Bosni!
Samo nek komšiji crkne krava...Vidim,većina se "raduje"
haj mrš...
Još korona kao trešnjica povrh šlaga.
Šta je reć ?