Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U prevodu: Veci uvoz a manji izvoz iz BIH
ZNAJU LI OVI MAGARCI DA ONI OVOM NEKONTROLISANOM LIBERALIZACIJOM UVOZA IZ ZEMALJA KOJE IMAJU MANJE PLACE NEGO BIH, UNISTAVAJU RADNA MJESTA U BIH, A TIME I SVE OSTALO, OD PENZIONOG DO ZDRAVSTVA, PUTEVA ITD?
CEFTA = Albania, Bosnia and Herzegovina, Macedonia, Moldova, Montenegro, Serbia and Kosovo. --------------------------- Sto znaci, samo mala Crna Gora ima veca prosjecna primanja od BiH, medjutim trgovinska razmjena izmedju BiH i Crne Gore je malena. Za sve ostale, oni imaju manja primanja nego BiH, prema tome, svaka liberalizacija uvoza sa time drzavama, znaci ukidanje radnog mjesta u Bosni i otvaranje istog u drzavama koja imaju manja primanja od Bosne, a clanice su CEFTA.
ovoga sa sl 1 je mogla samo SDA iznjedriti