Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je doci do ovih 1.310, u zivotu ih nisam vidio
Učiš, trudiš se, napreduješ, usavršavaš...
Pomocno osoblje u kuhinji ne radi ispod 1400
Bosna je raj za pranje novca. Od nekretnina pa nadalje. Pere li se pere.
Potpuno besmislena i blesava statisticka mjera koja nema ama bas nikakvu vaznost
Sve dok je ovaca nece falit vune
🐑🐑🐏🐑🐑🐏🐑🐑🐏
I kako se namakne razlika od milje i po?
Oram dić' kredit da registrujem fabiu koja me vozi na posao....
TREBA PROSJECNA PLATA BITI 2000. A MINIMALNA PLATA 1500,A MINIMALNA PENZIJA 1000 NA OVE CIJENE..
i sta cemo sad?
Ovo je exstra samo smanjite minimalan da mi gazde kupe jos koju nekretninu
Gutaj sirotinjo samo nek ne puca!
Ustedit' se moze ako dobijes tri plate mjesecno :D
Šta prosječna,hajvani,treba non stop govoriti o minimalnim primanjima
svaka plata manja od potrosacke korpe je bijedna.. a i sa tom platom je tanko
E jes vam prosjecna u PM... dajte vec jednom napravite statistiku kako treba, realnu statistiku. Velika je razlika izmedju najnize i najvise plate da bi se racunao prosijek. Treba to podjeliti u najmanje tri grupe pa izracunati prosjek plata.
Kakvo dvoje djece, rijetko se ko i ženi a i kad se oženi jedno ja nijedno dijete. Zastarila vam ta sindikalna korpa davno su bile 70-te.
2900KM. Hajde da vidimo može li bit. Stan 500KM, režije 400KM, gorivo 100KM. To je milja,ostalo 1900KM.Žena i ja svaki mjesec kupimo odjeće za 300KM,djeci za 200KM odjeće, igrački za 100KM.Na cigare damo 300KM.To je već 1900KM otišlo. Svake subote izažemo na ručak, to je 300 KM. Ostaje nam 700KM za hranu ili 23 KM dnevno, jedva preživimo,žena ima 55kg, ja 75kg a djeca od 10 i 12 godina imaju 40 i 46 kg.
sve u svemu, nisi ti sirotinja, nego si glup. ha ja
@vazelin84 Pajdo, nisi shvatio sarkazam kao ni ovi koji minuse daju. Potrošačka korpa od 2900 je nebuloza, nije toliko potrebno za dobar život u BiH.