Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome i ko ima korist od toga? Penzioneri?
dobar bizMis
Laži najobičnije. Sarajevo bi kao grad po sebi samo generisalo isti taj novac u augustu svake godine. Feragosto je tu, turisti sami dolaze zbog Sarajeva grada ne zbog festivala. SFF je koristan zbog noćnog života najviše, jer se produži radno vrijeme objekata tako da se potroši nešto više novca. Ali reci da je SFF generator turizma je non sense totalni.
Hoćeš da kažeš da bi Sarajevo kroz turizam generisalo 50 miliona u roku od 7 dana? Daj bolan uozbilji se.Uporedi jednu običnu sedmicu u augustu i uporedi je sa sedmicom SFF-a.
Pa sto onda Purivatra jauce i prosi budzetske pare?...Pusti suplju i ostavi novac svih gradjana na miru,a pare uzimaj na ulaznicama i tim koji generisu 50 miliona
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I gdje su? U cega ste ih ulozili ?
Ma itak bi bilo ove dijaspore i bez festivala ... ove guzinje itak samo dzabnice ili jos uzmu lovu da se pojave ... Napravi SFF u junu ..pa da vidimo realan ucinak SFF !!
Dze su o'sle pare?
jesu Purivatri. nama nisu sigurno.