Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dedić mrš lopove tipovi kao ti su syebali ovu zemlju
Uhljeb osjetio da bi mogo sta zahapat
bolje djaba radit', nego djaba sjedit'
Šemsudin Dedić, ministar koji ne zna dvije rečenice spojiti, ali zna voditi federalno ministarstvo. Sve nam je kako smo izabrali.
Šemsudin Dedić, ministar koji ne zna dvije rečenice spojiti, ali zna voditi federalno ministarstvo. Sve nam je kako smo izabrali.
Šemsudin Dedić se prihvatio uloge grobara u SDA, izgubio je izbore u Krajini, a sa sramnom i ucjenjivačkom otkupnom cjenom maline za 2017 godinu zapečatio sudbinu SDA na izborima 2018 godine i u drugim kantonima. Ovi poticaji služe samo da bogati budu još bogatiji, jer kada pogledate ko se sada bavi tim poslovima, sve vam bude jasno, kao da ste došli u KPZ Zenica, go mafijaš, svodnik, varalica, bivši vlasnik javne kuće, a svi sa etiketom poljuprivrednog proizvođaća. Smiješno
Mi u BIH smo sami sebe selektirali.i rekli da hoćemo biti poljoprivrenici, uzgajivaci za minimalac od 300-500 KM. Koje smo budale? A pola kugle zemaljske se okrenulo visokoj tehnologiji, viskoj kvaliteti i ulaganjz u budućnost. Ali eto mi hoćemo u vareniku, maline, krastavce i ostalu niskobudzetnu proizvodnju... E moje budale...
Ove IPA fondove treba maksimalno koristiti.Ljudi daju novac a mi ga ni ne povucemo a imamo priliku
Ovdje lezi buducnost zao mi je sto narod to ne vidi
Sve Eurointegracije odbacujete,okrenuti ste istoku i turskoj a novac bi od Europe.nece ici,pitajte arape
jebeš plugove. to je samo patnja i rad za guzzicu. bježite u njemačku.
čemu minusi bez ijednog argumenta. dobro, sadite maline, krompir, repu, kuruz ... i pokušajte od tog novca stan kupiti ili kuću sagraditi.
Sto je najzalosnije, imas pravo 😂😂 Poljoprivreda je za prezivljavanje a nikako za zivjeti, izuzev ako nisi poljoprivredni gigant pa imas svu masineriju i radnike. Nece niko od malih i srednjih proizvodjaca obogatiti se obradjujuci zemlju i sadeci maline kupine i sl. jer nikada oni ne mogu parirati sa cijenom kao veliki proizvodjaci koji imaju svu mehanizaciju
Neće ništa "dobiti" ako se ne pripreme kvallitetni projekti. Dobili smo samo šansu za sada. Poznajući ovu vlast, moguće da ni centa ne dobijemo.