Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste li vi kada bili u semberiji...
Ma jesu vidis kako je sve ravno na slici,Semberija.
brdovita semberija
MEhanizacija ko 1912.
Nauka i gnojivo nikad nisu izdali!
Kako mozete staviti ovu sliku sa brda nekoga kad je Semberija ravna ko spigla????
mošnjo voli samo svinjetinu i rakiju, ostalo je haram.
ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA
Jeli to štorac duplak?
https://www.dvlottery.state.gov/ https://www.youtube.com/watch?v=-BLwf-CigOc Lutrija za zeleni karton USA,prijava traje do sutra 7 novembar,pozurite,ako zelite da s prijavite za izvlacenje 2018 godine,mnogi su ovako dobili vize i dozvole za boravak u USA.Prvi link je gdje treba aplicirati,drugi link je kako aplicirati,uradite jos danas i sacuvajte zadnju stranicu kad zavrsite aplikaciju ,tu suvam brojevi kojim mozete poslije provjeravati vas status.Ovo je sve besplatno.Sretno.
Vrijeme je hrabrih vitezova, bogatih trgovaca, uglađenih dama i moćnih vladara. Iskusite život u srednjovijekovnoj Kraljevini Bosni! http://www.renesansnakraljevstva.com/Landing.php?ref=926