Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marsh lihvari!
Hebo te Penis Pizdic i ti,,ganje,,lihvaru bjelosvjetski. Uvaliste nam,,akcize,,. I ovako jedva sastavljamo kraj s krajem a ova,,banda,,od,,vlast,,pljacka li pljacka.😎
Nemoj da oni rjesavaju ista tako ti Angele Merkel , nemoj MMF-a ti
RUKUJ SE ZA NOVO ZADUZENJE
Zvizdicu nista ne radis u korist naroda i drzave, nesposobnjakovic
mmf........mi smo uzeli kredit prije nekoliko godina za zaobilaznicu..malo zakopali....malo zabetonirali pet metarara i stalo..........bemtizivot.....a u gradu haos od auta i kamiona....boze kakvi smo
Zaduži se još lopove raspali
Samo zaduzuju drzavu, zarad vlastitih interesa. I jos govori o nekakvom napretku...
Samo se zadužujete,to je jedino što to znate.
MI TREBAMO IZAĆI NA ULICE I POBITI KOMPLETNE NACIONALNE STRANKE !!!!!!!!
Vlasti svih nivoa provode strukturalne reforme i ekonomske politike u sklopu programa s MMF-om, jos jedna u nizu lazi uvazenog dezertera Pizdica.
Bh vlasti na celu sa Zvizdicem nisu u stanju da usvoje ni trecinu zakona a kamoli pola sto bi za njih uspjeh bio jer doticnoj SDA je najbitnije da su njihovi talovi zadovoljeni i da taj isti dodje na vlast a nebitno sto on ovu drzavu bruka na sve moguce strane. Sve dok je takvih kao sto je on i njemu slicnih ova drzava nikad nece krenuti prema naprijed vec ce samo nazadovati.
upravo tako
ovaj MMF će nas žive zakopati dva metra ispod zemlje
penise pidicu jel ti malo haj vrati ce narod kredite sta ima veze samo nek tebi kapa u džep
pizdicu*