Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
plus topli obrok 15 KM dnevno plus regres 920 KM plus kupon za gradski prevoz
kako ih nije stid govoriti bilo šta rudarima, nek se mijenjaju sa njima i nek oni malo idu u radarska okna a rudari nek pomoću sklopke puštaju struju za \"sitnih\" 1600,00KM a oni nek u jami zarade \"velikih\" 750,00KM. A šta će ako rudari stanu kako će im raditi termoelektrane!???? I kao jeftina nam struja, jest onom kome je plata 1600,00 KM a nama BOGA MI KOJI IMAMO 500,00 KM NIJE
Prosle godine, onoliko u minusu i sad odjednom dobri?..
A kako nije stid ove rudare, treba im smanjiti plate...kako smo mi jadan i bijedan narod...stid i sram vas bilo sve u Elektroprivredi...
bas su ti rudari bezobrazni !
Kad su tako dobri menadžeri nek dođu u Krivaju koja nema monopol.I moja Nena bibila dobar menadžer u EP.
Opa, pa to je skoro 1000 Eura. Ma u Bosni nema krize(ali samo za odabrane) Elektro privredu je stvarlo cjelo drustvo, da bi danas samo odabrani uzivali u blagodetima.Zalosno!!!
To meni ne moze biti ni za svinjske pastete.
ne samo ono sto su naveli kao razloge za dobre plate, ja bih dodao: i bez obzira na katastrofalnu uslugu, preskupu struju u odnosu na zivotni standard, uz monopolsko ponasanje, menadzeri u EP ce misliti da su veliki strucnjaci i zasluzuju to sto imaju. Da ih covjek pusti u pravu trzisnu utakmicu svi ovi menadzeri bi vise puta rekli znaci nego njihov direktor, Zlajin mali, dr. Grabovica.
ooo Masal.lah.