Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://vazda.ba/bih/dvije-decenije-su-u-nju-ulagali-milione-i-sad-su-nam-napokon-saopcili-pravda-je-mrtva/
100.000 - 8.000 dobro smo poceli Bakire..samo da ovako nastavi
http://vazda.ba/bih/dvije-decenije-su-u-nju-ulagali-milione-i-sad-su-nam-napokon-saopcili-pravda-je-mrtva/
Hajde samo neka krene :)
40 mil, naravno. Šta mislite koliko ode za plate administraciji? Pa jedno 60.000 radnih mjesta godišnje. Najmanje.
To je sansa za posao, a ne posrnuli komunisticki giganti iz okoline velikih gradova
Svako veće mjesto je imalo jaku firmu i u njoj su radili ljudi iz bliže okoline. To je bilo fantastično rješenje a naravno, historija govori da je bilo funkcionalno. Pa trebalo je mnogo godina i rat da se unište te firme.
@ogm ne znam dovoljno o temi da bih mogao diskutovati ali nekako mi je u sjećanju ostalo to uređenje i činilo se da funkcioniše. pa eto čak i na taj način kako govoriš, opet je to uređenje daleko bolje od ovog danas, kojeg nema. Mah, sve je kralju bolje bilo nekad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Bosno moja,samo naprijed..