Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolan,bolan Mirko.Odgovara a evo hoce li se neko kladiti da nece odgovarati Hrvatskoj?
Aferim Mirko!
SMRT FAŠIZMU SLOBODA SLAVENIMA CIJELOGA SVIJETA I ŽIVIO BRATE PUTINE
Super sad cemo prosiriti mljekarsku industriju,sad ce Evropa da potpise sa BiH sporazum na 10 godi o otkupu mlijeka i mlijecnih proizvoda i tako pomoci privredu u BiH.Kazu da im je to plan cijelo vrijeme,ali domacipoliticari to nezele,jer onda ce se svi zaposliti,pa nece imati o cemu da brinu.
Podrzavam i drago mi je da nas uzvoz raste, i za mlijeko i za ostale stvari. Ali sto mi ne da mira jeste cinjenica da su u medijima vec najavljena poskupljenja voca za narednu godinu, jer se nase izvozi a mi cemo kupovati uvozno koje je skuplje. E sad, meni onda nije jasno, zar se ne ostavlja dio za domace trziste a samo visak izvozi ili nasi izvoze bas sve?
Sigurno da imamo i kvalitet i standard a za sve do sada ovom covjeku pripadaju sve zaslzge jer je radio u interesu svih i drzave.Bravo Sarovicu