Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako su samo plitki, pa Rusija je je malo pametnija drzava..a vi se nasli zaje*avati sa ljudima koji su vam omogucili da izvezete toliko voca, koliko ga ni proizvesti ne mozete..a vi onda izvozite za druge firme iz EU koje pod blokadom, pa ljudi znaju koliko se prozivede jabuka i slicno u BIH, otrpilike cifra, a vi se pravili pametni pa ajde samo izvozi i nase i iz EU..trebali su vam trajno zabraniti uvoz, kad ste olos...klasicni Balkanski olos..
majku mu... kad sposobnom covjeku das nesto da zavrsi.... svaka cast
100 miliona KM zvuči divno dok ne skontaš da se jadniji BH entitet tzv Rentpublika Srpska uvalila u 5,4 milijardi KM dugova. Trebaće im 54 godine savršenih usjeva da se isčupaju
Najbolji ministar u drzavi Bosni i Hercegovini!!!
jedini koji ne mlati praznu slamu
@rIder Koliko je samo belaja riješeno da bi se vratila dozvola. Sljedeći put nekoga treba kamenovati zbog propasti i stete
Šarović uradio nemoguće, majmuni iz BiH misle se igrati pa izvozite polu trule jabuke rusima i pokvareno meso turcima, Šarović opet sve te veze popravio. Čak lobiro i uspio sa izvozom mlijeka u EU, i izvoz hercegovačkog vina u Kinu!
Naravno da ce paziti ovaj put i ne igrati se sa Rusima
Opet ce Laktaski vepar i njegov sin Igor nesto us..ti!?
dodo i banda će poslati trule jabuke rusima a kakir izmerbegović će turcima uvaliti pokvareno meso
vezite miletovog igora!
Garantujem da ce se opet naci neka lopina koji ce re-izvoziti jabuke. Balkan je to, u krvi nam je da varamo.
Grof Drakula
Šarović iz SDS-a u jednom mandatu napravi više posla vani nego SDA za 28 godina. Koji paradoks.