Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IMT 39-tak će da nam služi još 100 godina
ovaj "vlah" Šarović jedini zrači kao političar i čovjek koji kolko tolko nešto radi ...a i odjela i kravate mu ne stoje toliko loše za razliku od ostalih kockastoglavih međeda koji pozobaše državu u ovih 20 i kusur god.
Do 2050. godine iz tri svjetske regije u razvoju moglo bi emigrirati više od 140 miliona ljudi u nastojanju da pobjegnu od posljedica klimatskih promjena, poput loše poljoprivredne proizvodnje, nedostatka pitke vode i povećanja nivoa mora, upozorava Svjetska banka.
U izvještaju objavljenom u ponedjeljak Svjetska banka iznosi podatak o 86 miliona potencijalnih "klimatskih migranata" koji bi, ako se ništa ne preduzme, mogli napustiti supsaharsku Afriku, njih 40-ak miliona južnu Aziju i približno 17 miliona Latinsku Ameriku.
@Hr Joe Sta god vi planirali uradili sa BiH...vodene resurse nemojte nikada i nikome prodavati ni za kakvu lovu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izmislio si toplu vodu. Je li ovo opet neka sadaka na vidiku 😁👏🏽
Znam da se ponavljam kao papagaj, ali Sarovic kralj kraljeva, za dozivotnog Predsjednika :)
ti isti su krezuba bez mozga stoka koja glasa za SDA HDZ SNSD decenijama i sto prije crknu nama ce svima biti bolje