Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bukvalno jedini covjek u citavoj drzavi koji radi svoj posao, i radi ga dobro. Moze li ovaj za dozivotnog predsjednika BiH?
Ovaj lik je "too good to be true". Jbt, zar neko stvarno radi svoj posao od politicke elite?
Treba nam vise ovakvih ljudi na vlasti, a manje Bakira, Milorada i Dragana...
Stvarno ne mogu da vjerujem da covjek koji je iz SDS-a (ratnog) je najefikacniji ministar na drzavnom nivou. Iskrene cestitke covjeku, svaka cast, prvi covjek koji zasluzuje da mu se produzi mandat na izboriva. Nastavi tako, moj glas imas ( ja sam Bosanac iz Sarajeva)
Pa čovjek radi svoj posao, za vrijeme juge bio direktor energoinvesta, to je ono pravo znanje nije kupio diplomu u Travniku
@1dis pa u ovoj drzavi je stvarno cudo kad politicar radi svoj posao
Sto se tice mlijeka to je do sada samo osporavala Hrvatska, nista novo Bih nije uradila.
Sarovic za predsjednika! Jedini ministar koji stvarno radi svoj posao.
Grof Drakula