Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini čovjek koji radi kvalitetno u ovoj vlasti, svaka čast i samo naprijed.
Nemojte tako on je Srbin i onako nas ljagate na sva usta
@Mad Maxim jusko svaboo mislis na njega,., daj budite ozbiljni,,.. malo se raspitajet o tome prmrprte ,.,
Ma ako nista drugo .bar je uljudan i kulturan ovaj Sarovic. A Boga mi ima i rezultate ,treba pustiti covjeka nek radi ,za dobrobit svih nas u BIH .
Miloradu Dodiku ovo ne odgovara !
👃👎👏🐃🐎sve sam rekao
Bravo Sarovicu! Sad ce vladajuce strukture tu lovu podijeliti za pausale, auta, bozicnice, stimulacije, a dici cijene goriva, putarina, brasna, struje da bi mogli investirati u privredu i autoputeve pljuc
Šaroviću bilo šta drugo sem pohvale bih bilo grehota jer si uspio otvoriti vrata za izvoz prema turskoj i rusiji, jedan od rijetkih pravih proaktivnih političara koji svoje interese stavljaju na zadnje mijesto a rad na prvo bravo LAFE.
Dze su pare?
Za razmišljanje: Izvozimo 16 000 tona našeg voća samo u Rusiju, a naši građani kupuju uvozno voće.
Bosna izveze u Rusiju sve robe šta ima. FTV objavi dokumentarac PussyRiot. Ne može to tako sugrađani.
Veliki lajk....👍
Kakvo voce kakvi bakraci kakva zarada sto lazete ljude ba recite tacno sta je bilo ....rusija odobrila bescarinski uvoz voca i povrca iz bih a onda su sda-snsd-sds-hdz tajkuni uvozili voce iz drugih zemalja i prodavali rusima pod bih porjeklom i naravno ljudi ih provalili odmah i ukinuli povlastice ...bih seljak nije inkasiro marku od izvoza u rusiju jer su mafijasi odmah sjebali sve isto ko sto su drzavu sjebali citavu ...penzioner ima penziju 160 eura ja drzave i kurca
Zaista svaka cast Sarovicu za njegov rad. Radi svoj posao, ne pegla se dnevno-politickom retorikom. Ali kad od ministra cujes "zaradili" ja mislim da se svim ekonomistima okrene stomak naopako.
Kad se hoce moze se i miliarda izvest treba samo dobre volje.
Šta god mislili o njima, ali Sarovic, Mektic, Crnadak rade u korist svih građana i naroda u BiH! Više od Bakira, Čovica, Dodika i sl., pa ako im je to minus, za mene je plus i moja puna podrška njihovom radu ubuduće!!!
Ma dzaba to sve 23 miliona prdonje spiskaju za 10 dana na auta i ljubavnice.
a koliko je rusija zaradila na Bosni,., 100miliona,., tak da je ovo dobro ali ne bas toliko
Nikad nisam vidio čovjeka koji se toliko borio za BIH, a da je političar, koliko je puta Rusija blokirala izvoz, pa je on iznova i iznova praktično molio Rusiju da progledaju kroz prste kako bi se mogli proizvodi izvesti u RF. Svaka čast.