Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkup preostalih dionica je njihova zakonska obaveza, a ne stvar dobre volje.
Najbolje pivo u regionu će da useru Srajlije, bem im sve
Najbolje, ali samo ako je jedino koje si probao. Kakav crni pilsner, ne budi smijesan
Tuzlanska pivara ima 238 dioničara, a prema podacima Sarajevske berze, pored RK Investa, među najvećima su Sarajevska pivara sa 18.8752 posto i Lider press d.o.o. u iznosu od 9.4793 posto. 18.8752 posto i 9.4793 posto???????
Ja, ta tačka ti mijenja zarez, konaš?
@MCCCLXXVII ma znam....ali sta ce mu cetiri decimale posle tacke .....neradi se o necem veoma vaznom da bas mora ici do ctvrte decimale...novinari su nepismeni a neznaju ni preoisivati
selimovići premjestili iz džepa u džep..
http://www.seebiz.eu/rk-invest-kupio-51-posto-dionica-pivare-tuzla/ar-159646/
Amazon je u Luksemburgu registrovan za EU trziste. Dozvoljeno je imati firmu u inostranstvu, a onda ta firma moze imati svoje firme sirom svijeta npr. Fudbaler koji je legalno zaradio svoje pare (i platio porez) moze otvoriti firmu na Kajmanskim otocima i preko nje kupovati imovinu da zastiti svoju privatnost, itd. To je ok, ali je problem kad imas brdo sumnjivih para, pa preko offshore firme radis, tako da ne treba odmah pljuvati da je neki lopovluk..
Damir Dizdar direktor RK investa. SDA kadar.
@xyzq pa i sarajevska je haram
Lopovska država u kojoj je moguće kupiti firmu za manji novac nego što je njena godišnja dobit. U normalnim zemljama i za pomisao toga bi bilo hapšenja, a ovdje ti najavljuju kao uspješnu investiciju.
A ko je vlasnik Sagena Investment Establishment iz Lihtenstajna?