Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pepeljare 400 km !
daj ba otvorite neki ducan da kad kasni avion ljudi imaju nesto pogledati ili neki bolji restoran. iskreno receno onaj aerodrom je slika drzave, tj katastrofa - pa bolji su aerodromi na Grckim otocima u sred Mediterana od ovog naseg.
Sve je ovo od aerodromski taxi
jel to onaj "svjetski" aerodrom sto ima radno vrijeme od 06.00 i gdje mozes uci samo pola sata prije carinske i pasoske kontrole ? ili je to Heathrow ? nesto sam pomjesao ...
Možda je vrijeme i da gazda promijeni fotelju
Ne serte, čemu to pa mi smo siromašni p. vam materina
ajmo ko uzme najvise pobjedio
ima li kiosk ili ti trafika zs 250000 KM
Da li će biti novih radnih mjesta?
Niste mogli eku 3d prezentaciju postaviti?
Sta je Izet Hajrovic dobio tender da ga opremi luis vitolom?
metle 80kom ×60km= stolicarke 90kom ×60km suncobrani 88 kom × 2000= tobagani razni 90kom × 500km= . . .
@Mux92 na zalost!
Koristim priliku i za moju nanu molim sve ljude dobre volje sirom dunjaluka ako neko ima plehanih viklera da joj posalje. Selam svim ljudima dobre volje a ne onima sto stoje iza agresije i genocida onomadne. Mi cemo bogme i ove godine na mars mira i malo pretresati satore, pa nam zato trebaju plehani vikleri da nana fino izgleda. Mozda cemo sa satorima ispred skupstine pa da je lagano i dostojanstveno demoliramo :)
Avioni u raspadu a oni namjestaj uzimaju...brao
A čiji aviJoni su u raspadu
ti pametni aerodrom nema svoje avione i ko da iz Amerike pišeš .bt. I neka se kupuje . Ako se ima neka se kupuje šta fali?
Pa dobro, one plasticne klupe za cekaonicu su sigurno po 20 hiljada po komadu, mogu zamislit ostalo. Ako je jedna trafika 300 milja, onda je ovo bagatela