Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve veze ima menadzment bilo kojeg aerodroma sa necijom odlukom hoce li avionom ili autobusom ? kakve ovo gluposti citamo? Da ne uzimate harac, imali bi normalan avio saobracaj sa 200 destinacija. Opsluzejete 10 aviona dnevno i hvalite se time ? Boze sacuvaj koliko nisko ova drzava moze da ide
50 aviona dnevno u ovom.mjesecu.nije za baciti
@sanjo87 Ma pusti budale, bitno je da zvaljo pljune na drzavu...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ljudi treba skontat da sarajevskog aerodroma isto da nema i da koristimo ostatke samo nekih gluposti i da nema uopste aerodroma i cuj cifre presmjesno
Ti ni sam ne znas sta si pokusao da kazes...
Aerodrom Podgorica - godišnje 1.000.000 putnika (cca 83.000 mjesečno) Aerodrom Priština - godišnje 1.700.000 putnika (cca 140.000 mjesečno) Aerodrom Skopje - godišnje 1.800.000 putnika (cca 150.000 mjesečno) Aerodrom Tirana - godišnje 2.600.000 putnika (cca 216.000 mjesečno) Aerodrom Tuzla - godišnje 540.000 putnika (cca 45.000 mjesečno) AERODROM SARAJEVO - godišnje 950.000 putnika (cca 80.000 mjesečno) Pametnom dosta.
Samo sto ti nisi pametan...
oborili smo i rekord trebinjskog aerodroma
?**(()
Sta samo kudite sa obzirom da je prakticki aerodrum u po grada ima sobre rezultate
Odlican aerodrom, malan pristupacan.
Većeg odrona od aerodroma nisam vidio. A vidio sam ih dosta.
@Sintor, sine, do Kine dogurao. Vidio sam više aerodroma nego ti auta. Pomiri se, odron je.
na nema dalje čak im ne rade ni lajv kamere.......toliko o kvaliteti
Kroz Resnik (Split), za tri dana u julu je prošlo toliko putnika...
Pa dobro, i? Splitski i sarajevski su potpuno razlicita vrsta aerodroma. Zato januar, februar, mart splitski ima 20-30 hiljada, a sarajevski oko 50-60 hiljada. Cak i tuzlanski ima vise putnika u tim mjesecima od splitskom i dubrovackog, i sta sad?
@adilMr Pa normalno da Pristinski ima vise, kad pola Kosova zivi u inostranstvu, a doslovno nemogu preci skoro nijednu granicu u regionu, njima je taj aerodrom prakticno jedina veza sa svijetom za vecinu gradjana.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odbijte migrante koji su imali regularne papire pa onda napravite kalkulaciju....pa cete vidjeti realni protok.
U Baselu i Zurichu ovaj broj obrnu za 2 dana
mojne tisra
I sta sad? U solunu dinar somun. Sarajevski aerodrom biljezi zavidno povecanje broja putnika iz godine u godinu i na rekordnom je nivou, kakve veze sad sa tim ima Basel i Zurich?
Ta ce Arapi ovdje bezzeze. Samo nam pune dzepove, a mi debili i mazohisti, ne znamo to jos bolje iskoristiti.
Sarajevo ( ne znam koliko ima stanovnika ) opslužuje 160.000 putnika na godišnjem nivou ( !!!) a Beograd ako se dobro sećam milion ili dva čak. Ne zato što je Beograd veći ili mnogoljudniji. Već ovo govori koliko ste vi kao država zatvoreni odnosno da se nalazite u slepom crevu bivše nam države.
Ne znam što se ti javljaš sa tim poređenjem. U Sarajevu od rata nije nije stradao ni jedan stranac za razliku od BG
Haha kakve veze ima broj putnika s bilo cim? I aerodrom u Rigi ima vise putnika od beogradskog, a citava Latvija ima malo vise stanovnika od samog Beograda, i sta sad? Je li Beograd neko slijepo crijevo naspram Rige? Cisto da znamo :)
Opet će ovdje rat 100%. Ovako sigurno ne može. Ili mi, ili srbi.
To si sve izvukao iz broja putnika za juli sa sarajevskog aerodroma, ili?
Ma sve je zapravo slabo....i staro. jedina luka koja dobro izgleda je ona uZagrebu. ipak je nova