Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bujrum svima :)
...iz brojki se vidljivo da je gradnja novih hotela samo pranje novca a ne gradnja nečeg što je "potrebno"!
krv nije voda
A jesmo stoka od naroda, obicni clanak o turistickim statistikama ima ovoliko komentara, procitah par prvih i vidim da svi vode ka nacionalizmu, sovinizmu, primitivizmu, seljakluku itd. Nisam ni mislila da ce neko prokomentirati turisticko stanje u zemlji i silne neiskoristene potencijale
načekaćemo se još da većina bude na tom levelu svijesti :)
svi su dobrodosli
turci su uzeli primat sandžaklijama na iliđi
Svi su dobrodošli.
samo se jos "braca" obilaze
pa normalno....Hrvatima najbliza destinacija (ima i SLO al mislim da im to nije interesantno) a Turcima najmilija jer imamo 10 puta bolju kuhinju nego oni. a jos jeftinija.
Jeste naravno da je hrv. drzava. Ali u knjigama sa onim velikim "U" na koricama. Pa pola danasnje Hrvatske je pripadalo srednjovjekovnoj Bosni. Hrvatska je do 19. vijeka bila Zagreb i okolica. Dok nije pocela ekspanzija "pohrvatiti" sve sto je katolicko. Ni Dubrovnik ni Istra a kamo li "Hrvati" u BiH nisu ni u snu smatrala da su Hrvati. Sad ti pricas o hrvatskoj zemlji. Vi kukate na Srbe a imate 10 puta goru propagandu od njih.
Ako je ta statistika uzeta samo od broja turista koji sidu u hotele onda taj broj nije tacan jer ima mnogo turista koji doleze iz Kuwajta, Emirata,Saudijske Arabije, Kine itd... koji iznajmljuju privatne stanove i kuce...
jesu ti hrvati konstitutivni ilsu samo hrvati?
Djesu kinezi?
Kaj Hrvati iz Herceg-Bosne dolaze vu glavni grad? Furt interesantno!
Gsje ima kupit bagremovog meda?
Ima u mene mi u komšije bagremovog, ne znam jel pčelinji al je bagremov 100%
boshnijak dobar si pravooo
Otprilike je tako bilo i na dvoru kod Sulejmana - nešto Hrvata i nešto Turaka i naravno Ostali.