Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao i u ostalim zemljama EU, treba odma postaviti kamere u tramvajima. Ko god prlja, kvari i sara po unutrasnjosti odma strogo kaznjavati. Neka bude to prioritet ovog preduzeca.
Odrzavati ih da dolikuje jednom glavnom gradu koji je lice zemlje.
Doce frenki na napisace grafit rep je umro sarklo
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Javni prevoz nikada neće moći biti samoodrživ! To neka znaju svi koji predviđaju takav svenario! Da bi Javni prevoz bio funkcionalan, VKS mora uvijek snisiti mjesečne troškove, koji će biti veliki, a kupovinom karata se sigurno neće moći pokriti. Primjer, javni prevoz u svim metropolama i većim gradivima. To svakako ne znači da se treba krasti iznutra i zaposljavati bespotrebno!
Bravo, odličan potez Vlade KS!
Bravo! U Grasu svakako rade samo Sandzaklije i Istočna Bosna i to najveća gamad iz tih krajeva, dovukli ih bivši direktori.
Gdje SDA prodje tu više trava ne raste. Rasturili su sve ono što rat nije. Samo su sebe i svoje odane obogatili.
Ijekovac valjda bi trebalo biti na Bosanskom prevoz
Najveca greska je ucinjena nekada mislim 2006. godine kada je predlagano da GRAS ide u stecaj/ a stecaj ne unaci likvidaciju firme / a onda se digla sto kazu kuka i motika da se to sprijeci jer nekome nije odgovaralo.A da se to onda desilo o da je za stecajnog upravnika postavljen sposoban i nezavistan strucnjak koji bi oko sebe okupio vrhunske strucnjake iz svih oblasti koje su vezane za rad GRAS-a ,danas bi imali jaku i respektabilnu firmu i vrhunski gradski saobracaj.
Pa ko vise vjeruje u ovu suplju? Ma pustite privatni sektor da rjesi gradski prevoz, umjesto sto tolike pare koje mi placamo kroz porez bacate na firme koje ce svakako propasti, pustite privatnom sektoru da to uradi za mnogo manje pare nego sto cete baciti na tu novu firmu...... valjda ce se nekad neko sjetiti pa ovu suplju pustiti, a veliki su se strucnjaci udruzili da studiju urade... uh nek' nam je na pomoci....... kako bacate pare koje placamo....
Znaci Tibra na mjestu GRAS-a dogodine?
Elaborat nije izrađen ispred Ekonomskog instituta na parkingu ...nego je izrađen od strane Ekonomskog instituta...
Koje godine poslije 3.?
ako budete novim preduzecem cuvali socijalni mir, u njemu uljebljavali svoje poslusnike i trazili da voze ispod cijene kao sto ste grasu radili onda ste djaba krecili. samo da ne bude steta ulaganja
Bravo, postoje socijalne institucije. Vlada treba platiti novom Grasu, a da ljudi traze refundacijenod vlade. Pa da se potencijalni problemi odmah vide, a ne da vlada duguje i da novi gras pomalo propada.
Pa grobari iz nase stranke jedva cekaju da ugase gras A steta adnan da gradi zgradu na mjestu remize U crno nas je trojka zavila
Pa ce Tibra napraviti zgrade umjesto Remize, pa ce SDA biti kriva, pa bla bla bla...
Sve je jasno ko je nabio toliki dug u Grasu , vrijeme je da odgovaraju za taj kriminal , a nova firma sa zdravim temeljima bez dugova je pozitivna stvar jer ce zadrzati potreban kadar radnika koji odlaze u druge zemlje , pogotovo vozace profesijonalce D kateg.
Kome li ce parcela na kojoj je gras uskoro cemo saznati
Gras u stecaj i osnuj novo preduzece, ja bande cega se sjetila. Vlada federacije da plati doprinose za radnike.