Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako se širi Pozitiva
ovako se siri korupcija i nepotizam
Ova saradnji BBI i Vlade Kantona Sarajevo je za svaku pohvalu. Podržavam ovakav vid javno-privatnog partnerstva na podršci firmama i podsticaju zapošljavanja.
Pitajte ljude što startaju biznis, da li im smeta ovaj projekat. Mislim da ne!
PROFITNA MARŽA = KAMATA!
Ako odobre prijekat onda učestvuju kako u dobiti tako i u riziku gubitka.
@xMADBALLx Ako odobre Projkat onda zajedno sa BBI učestvuju u haramu i uzimanju kamate.
Korupcija nepotizam ovaj Bukvic zivi od SDA ahbaba nesposoban do bola ali zato pokupovo pola drzave sve preko leđa građana i ovakvih aranžmana !
Ajde da vidimo i ovo. Odo' sutra do njih pa budete imali informaciju iz prve ruke,.
Za realizaciju Ugovora BBI je osigurala sredstva u iznosu većem od 40 miliona KM (40.890.000,00 KM) dok će na nivou 2016. godine za subvenciju dijela profitne marže od tri posto Ministarstvo privrede KS obezbjediti iznos od skoro dva miliona KM (1.930.000,00 KM). Znači kamatu odnosno profit banke će platiti Ministarstvo privrede KS (tj. budžet, tj. mi), a uz to banka dobiva gratis reklamu jer naivci stiču utisak kako ista nekome zaista i pomaže.. Bagra korupcionaška...
A te povoljne kredite ce dobiti podobni i poslusni. Drugim rijecima, dva miliona iz budzeta koje smo namakli placajuci poreze i razne takse, ce da odu u dzepove jarana s mindera. Jah...
@Robinjo Shvatili smo s(v)e.. Možda bi bilo lakše disati da nismo je l' tako? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pola BBI banke i pola opstine od jutros sjedi na ovom clanku i lupaju minuse ako se neko usudi reci nesto protiv.
Udaranjem minusa samo potvrdjujete moju tvrdnju.
Privrednici u Kantonu Sarajevo napokon imaju priliku da investiraju sa sredstvima po stopama koje odavno strane banke daju bh Hrvatima.
Daju bh Hrvatima, ali ne daju Bosnjacima? Citam i ne vjerujem.
šta znači skraćenica BBI, pitanje za milion KM
Počni koristiti internet u praktičnije svrhe...
Sjooo lopovluka ovog
povoljan kredit..malim i velikim clanovima stranke...