Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok ovi stvore "11 000 radnih mjesta" neće ni ostati 11 000 mladih u bejha.
http://oi43.tinypic.com/16954x4.jpg evo nas yaro. ahihihihiih.
EU brate. Hoćeš da ti izganjam papire da možeš u njemačku na bauštelu? Bez suvišne papirologije.
Yebalo vas 9 opština. Svaka yebena regija ima ministra za kulturu primjerice dok se zakoni ne donose a i ono što se uvede je u suprotnosti sa federalnim zakonom, ne zna se ko pije ko plaća nit išta... Sem toga što se zna da će svako ministarstvo plaćati ministra i pomoćnike, vozače... Bagra lopovska, dok im se daju plate ne ostade ništa... Pitam se koliko ide taj bezobrazluk da i u ovoj situaciji kada je zemlja uništena nakon poplava.. Niko ne razmišlja da smanji administraciju, lopovi!
"može stvoriti" što ne znači i da hoće!
zajedno sa onih milion od neki dan "mogu " se dakle otvoriti 1 011 000 radnih mjesta. nije lose:))
Ako oni otvore 1 radno mjesto do kraja godine i ako isto potraje do polovine naredne godine definitivno će se pokazati narodu da imamo sposobnih političara. U zadnjih 20 god nije otvoreno niti jedno radno mjesto a da nije u privatnom vlasništvu.
Zuti,zuti.Zar se ti nisi naljutio na ovdasnje politicare.Mi se obradovasmo da ces se smiriti bar do izbora,a poslije potpisuj ugovore sa ovom nasom mrak'om.
ublehe
MOZE ,ALI NECE
E jeste otkrili veliku pamet. Saradnja bilo koga sa bilo kim može donijeti napredak ali ako se napredak želi. Ovo vaše palamuđenje je više kao neka prdimahovina...
Hahahahha,jesu se sastali "braca po istini".Hebali vi sebi mater da se ja ne patim...
Je li Lagumdžija išta potpisao? Ako je on potpisao, onda nemamo razloga da brinemo. Možemo počiniti grupni harakiri!
e sad mi necemo,iz principa.............