Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laž laž i samo laž. To što nazivaju informatičarima tretiraju kao daktilografe koje još gore plaćaju. To nisu informatičari negi savremeni robovi, jadnici čije su glave napunjene specifičnim jednokratnim procedurama koje se vrlo brzo mjenjaju i odbacuju zajedno sa glavama u kojima se nalaze. Tako nastaju armije jednokratno iskorištenih i odbačenih mladih ljud što su se nekada zvali informatičarima. Pravi informatičari su programeri i samo rijetki dobiju pravu priliku.
Ma sve treba u IT-industriju uloziti. Tu ne trebaju proizvodni pogoni, komplikovana logistika, preseravanja sa carinskim fakturama, itd. Samo odijelo, laptop, putovanja i prezentacija. ... a svjetska potraznja za IT produktima je ogromna.
Nemaju oni sta da vuku biH, pametni se ispale vani :) vuci bosnu = Sizifov posao
Ha ? Prije svega pame informaticari otvaraju off-shore kompanije i povlace sami sebe naprijed. Jah, eto trebalo bi jos i pohlepnu rupu bez dna vuc za sobom? Sto se tice drzave, NIKAD ne treba zaboravit i NIKAD ne treba "halalit" ljudima u drzavnoj administraciji koji sebi donesose zakone za bjeli hljeb i za regrese, visoke pausale i raznorazne povlastice. Toga se uvijek treba podsjetit kada drzavna administracija , bolje receno bitange i lazovi pocnu prosipat suplju o patriotskim osjecanjima.
https://seth21smithptcsites.wordpress.com/top-ptc-sites-that-pay/
Allah dragi nam ne moze pomoc, a kamoli agronimi, farmaceuti il informaticari....