Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obavezno idem. Nakupujem pravo zdravih kvalitetnih stvari.
grad tuzla, sve rodbina, poslovi prelaze sa mamu na kcer i sa oca na sina. kao da prave klavire ili violoncela pa prenose obiteljske tajne. jebem te alija mrtvog.
Mame
Auuu, pa bit ce: 1. Telecom, 2. Elektroprivreda, 3. Opcine sve u BiH, 4. Kantoni, sve budzetske firme, SUDOVI, tuzilastva...
@muminovic, :))) Gdje ti ode? :))) To su velike porodične firme. Dalje: JKP Vodovod i kanalizacija, JKP Rad, Toplane, Sarajevogas... nastavite niz velikih porodičnih firmi :))
Cudi me da Izetbegovica,Radoncica,Ganica,Cengica trovaca nema.To su sve porodicne firme,serem im se na glasacko tijelo.