Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opa! Sjajna vijest, u godinu-dvije skoro svi veci strani hotelski brandovi stigose u Sarajevo, odlican indikator trenutnog uzlaznog stanja! :)
https://edition.cnn.com/travel/article/world-best-hotel-brands/index.html Gdje ti sa ove liste vidiš ijedan jedini pozntai svjetski brand u Sarajevu? Nemamo ni Sheraton ni Hilton (koji su već duže vrijeme i ne spadaju u svjetsku kremu hotela), a kamoli druge svjetske hotele. Mislim i mi bi svi volili da je drugačije, ali ptiaj strane diplomate da uporede Sarajevo sa bilo kojim glavnim gradom u Evropi (kad su hoteli i mnoge druge stvari u pitanju), pa ćeš vidjeti šta će ti reći.
@Tukelje Jel se ti zezas? Ovo su sve elitni brandovi hotela, koji nemas nigdje u regionu, treba se malo spustiti na zemlju. Ja sam rekao "svjetski poznatije lance hotela", sto je i istina, imamo Accor Hotele prisutne i Marriott Hotele, koji slove za jedne od najvecih na svijetu. Od Accora imamo Mgallery by Sofitel i Swissotel koji spadaju u luksuznije hotele, i Novotel manje luksuzan, i onda 2 Marriotta u Sarajevu, u samo godinu i po dana. Po meni je ovo impozantno, pogotovo za Balkan.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Umro bivši vlasnik Mujo Šutković i nasljednici počeli da krčme imovinu
Ovaj Kazazic je bio i sa Marriot hotelima. Bravo.
Ruzno ime drama
Uh sad ce arapi po cijeli sprat zakupljivati
Ibis hoteli su odlicni za ljude koji traze normalno prenociste za neku prihvatljivu cijenu. Od Pariza, Milana, Zeneve, Londona i ostalih evropskih gradova ako trazis najbolji odnos cijena kvalitet onda uzmi Ibis i znas sta si izabrao. Cijena jako prihvatljiva, kvalitet kreveta odlican, cistoca na dobrom nivou i sve to u modernom stilu.
@Hogra.S i ibis imas u nekoliko kategorija, pocevsi od budget koja je donja do comfort koja je pri vrhu, kako god slazem se da je ibis najbolji omjer cijene i kvaliteta, dok je odmah tu negdje i best western koji su za klasu dvije bolji ali i skuplji...
Zanimljivo kako za svaku vijest komentari budu sve najgrđe i najgore (nekad opravdano, nekad ne), ali kad se radi o velikim stranim firmama komentari UVIJEK budu pozitiva i to ogromna i takvi komentari UVIJEK budu najlajkaniji.
Cuj Skaka zna ko je S Kurt...
sto se pare peru
E jbg sad. Pranje para, je li to nova retorika na fazon "sto se ne otvaraju tvornice"? Kontam ova s tvornicama dosadila i Bogu i narodu, pa se sad presaltao sveuki i osvijesteni bosanski puk na temu pranja para?
Bravo !!! Evo i ja kad idem na odmor negdje...gledam da je hotel dio nekog lanca, radi standarda koji se moraju ispunjavati. Ko jednom nayebe...rijetko se odlučuje za neke no name hotele.
Korak unazad.
https://www.statista.com/statistics/629905/leading-hotel-groups-by-number-of-rooms-europe/ Mora da su ovih 10 hotela sakrili negdje po sokacima i mahalama pa ih ne vidimo. Ali biće jednog dana...
Opet ti ne odustajes. Hajde prosvijetli nas molim te kojih su to 10 hotela na web stranici, posto se ne moze pristupiti podacima ako nisi platio clanarinu. Sumnjam da i ti imas uvid o kojih 10 lanaca se radi, nego samo onako blatis bezveze.
@manki kao prvo ako može bez množine tipa"prosvjetli nas" ili "reci nam",jer ovdje svako sebe predstavlja (osim ako ti nisi ovlašten da predstavljaš neko udruženje ili tako nešto).Uglavnom, ni na ovoj listi nema hotela koje mi imamo u Sarajevu i PONOVO možeš pogledati na osnovu čega je lista sastavljena. Nemojmo biti kao srpski političari u ratu koji su smatrali da su jedino oni u pravu, a čitav svijet da griješi.I ponovo, navemo sam samo statistiku sa releventanih izvora.