Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je zeps,nije komercijala AS Jelaha, zaboli nas za As Jelah. Isto tako se slikao i Mujo Selimović
NAJJAČI SAJAM GOSPODARSTVA I TEHNIKE U BIH. UBJEDLJIVO. 😉
fadile guzim ti naiduuuuuuuuuuuuu analno
Motorka i panj + Novalič.jeli ovo naša bih motrka.
"Duša biva udahnuta u još uvijek nerazvijeno tijelo, za vrijeme njegova boravka u majčinoj utrobi. Spajanjem duše i tijela nastaje novo stvorenje – čovjek. Kada duša doprije do sitne grude mesa, poznate kao fizičko srce, i sjedini se s njom, dolazi do nastanka čovjekovog duhovnog srca. Ili jednostavno govoreći, srca. Srca kojim osjećamo, ili ne osjećamo, zavisno od njegovog sadržaja. Istog onog srca čije postojanje neki priznaju, a neki negiraju." Tekst iznad predstavlja početak drugog poglavlja romana "Istina o Bogu". Cijeli tekst pročitajte na facebook stranici: https://www.facebook.com/Istina-o-Bogu-895774407198243/timeline/
"Ovo je najveći sajam u Bosni i Hercegovine, a ovo je zasluga ne samo mene već i mojih uposlenih, prijatelja i potrošaćima proizvoda AS grupacije." Tvoja zasluga je sto je Zeps najveci bh. sajam? Gdje si faco, nisam te prepoznala.
Nešto se javlja u vašim glavama? Da nije misao?