Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim tempom planeta ima dovoljno nafte za 500 godina, a jos nije otkriveno sigurno ni 10% fosilnih goriva. OPEC moze u svakom trenutku uduplati proizvodnju a da ne osjeti
OPEC je jasno rekao da nece povecati
cijena nafte trenutno niža nego prije agresije na ukrainu, rusi izgubili rat, sad gube i ekonomiju
Sto je ne prodaju Kini i Indiji, govorili su da im nece biti problem naci kupce
odgovor zapadu? pa to je najmanje 1 mlrd dolara mjesecno manje rusiji a arapima vise.
Znaci poskupiti ce jos sve tobejarabi. nas rusofili hebu kako hocu
ode opet cjena goreee deri te nassssssssssss nassss pljiz bitteeee
я кричу на твою маму
Ovo je pozitivno zbog globalnog zagrijavanja. Litra nek bude 10 eura = tako da narod kupuje elektricna auta, prebacuje se na solarnu energiju itd. Dobro za planetu, lose za ruse. Covjek se brine nece biti ulaganja u naftnu industriju. Pa i ne treba da bude. Pogasiti to sve.
Legendo, samo jos pametan sistem za recikiklazu baterija za elektricna vozila nije izmisljen a da ne spominjemo koliko ta industrija zagadjuje okolinu
Definitivno ove evropske zemlje su nabe cijenu nafte svojim gradjanima , i tako bogate budjete a siromase svoje potrosace !
Rusofil moli boga da gorivo bude skupo, ili da se smrznemo, ili pomremo 😂 Sve jadan čeka taj tragični trenutak u kojem mi umiremo, a Kepec dolazi go do pasa na konju u Beograd. Rusofili tegbiraju, mašu zastavama, narod u erotskom transu, Zapad je mrtav.
Rusofil navija da mu atomik bomb padne u avliju 😅
Mislis cecenci tegbiraju jer moraju zbog Putlera heheh erotska transa. Nasmijah se
Pokazalo se da je najlakše slomiti Rusiju.
Serbia on device 😎
life support.
Bice litar 5 KM heheh
Dobro dosli na najvecu svjetsku krizu ikad