Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se peru pare
Aha, pranje para za 10
Jel' to vracanje usluge za nuklearni odpad Trgovske Gore?..Bitno je da Slavonski Brod nema zagadjenja yebbes Bosnicu
Ostaju da pokupe sta se moze pokupiti .. a uz to nije njima bitna ta propala investicija nego rusko prisustvo ... i zato ja ime ne dam ni marke ili eura ... jer znam da nece ostati u BIH ..
@x111111taysonn ti znas da nece,onaj ivancov ruski covjek vise je u bih nego u rusiji,planiraju oni dugorocno nisu kao mi ne vidimo dalje od nosa,klix i bake nema dalje.
Gasifikacija? Možda, ako 676 radnika bude svakodnevno prdilo u šišu.
Što ne bi ostali...imali igdje na svijetu zemlje da posluješ,duguješ i ništa NE plaćaš ? BiH je Eldorado za kriminal a ni zašto NE odgovaraš !!!!!
Nista nece napraviti kao ni do sada, jedino im je vazno da kako god ostanu i koliko god ih kostalo na nasem podrucju i da rovare protiv pristupanja EU i NATO.
JBT ja sam 2004, 2006, 2008, 2009 ulagao nesto para na Banjalucku Berzu i kupovao akcije Rafinenerije Nafte Brod vodjen idejom da ce biti bolje, da cemo suradjivati... Danas to ne bih nikad uradio. Najvise radi Milorada Dodika i njemu slicnih ( a iskreno 90% njih je slicno njemu).
@Cova Ipak, treba priznati da je ovo dobra vijest, ponajprije zbog vise stotina ljudi koji zaradjuju hljeb ovdje.