Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cesto citam kako su u RS-u manje plate, manje penzije ... kako se teze zivi. Medjutim ako uporedimo podatke sa Federacijom onda mi njihova ekonomija ide brze naprijed. Ako ovako nastave oni ce brzo preteci Federaciju. U Federaciji si trosi ne zaradjeno. Puno uvozimo a malo izvozimo. Utrkujemo se za proizvodima iz uvoza, vrlo cesto sumnjivog kvaliteta. Dajemo milione za uvoz vode a imamo najbolju vodu u Evropi. Cigare, pivo, zasecerene vodice... Ovo nece dobro zavrsiti.
Nek ljudi raspiru referendum o nepriznavanju deficita, i rijesena stvar
@TrampnasvJovana Samo idiot moze da povjeruje u takve legende. Ta tvoja prica jednako je cinjenica kao i prica o historiji RS-a u kamenom dobu
pojedemo vise nego sto smo zaradili, ta formula je tajna, mozemo je patentirati.
Jedemo i jesti ce mo vise nego sto smo zaradili. Jos smo se nafurali da kupujemo robu iz uvoza jer nam kobajagi domace nije dovoljno kvalitetno. Doci ce racun i to sa svim kamatama i administrativnim troskovima. Neko ce to morati platiti. Mozda ce mo mi izbjeci placanje ceha ali nasa djeca i nasa unucad ce biti prinudjeni da ga plate. Ne mogu svi pobjeci u inostranstvo! Onda ce nam politicari biti krivi.
Ma hajte molim vas, to ovi iz federacije lažu, mi živimo švicarskim standardom, a životni vijek nam je dulji nego u Japanaca, ma bjaži tamo opet sve lažu.....
1,7 miliona koje su potrosili na proslavljanje dan Republike Sumske bi im pokrilo paj dug.. Dajte nam dogove RS-a zadnjih 15 godina da vidimo koliko koljena potomaka ce grcat u dugovima..
Mi u Federaciji smo idioti, ali ovi iz Republike su jos veci nene mi
Lijep povod da se sirotinja iz jednog entiteta ruga ovima iz drugog
Samo dodik i cvijanovic trose novac u tom entitetu
Referendum o deficitu, mi smo u suficitu, ovo je podvala brojeva
za koju godinu neće bit' deficita, jer neće biti para ni za hljeb!