Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitam. ali bosanski i senegalski paradajz su najbolji na svijetu po kvalitetu kazu evropljani. tako da mislim da je paradajz nasa velika sansa..
Ako ovako nastave bacati smeće, teško, ja samo nemogu posebice shvatiti nas bošnjake neke, kojima i vjera nalaže čistoću(to je prije svega i bonton, tako da bi se i bez vjerskog nalaganja to trebalo izvršavati) prije svega samog sebe i okoline...
IMA U NAS DOBRIH RIBA!
Sve su to SITNE RIBE. Mi bi trebali biti poznati po izvozu KRUPNIH RIBA.
nije bitno koliko ribe se moze proizvesti kad su kvote za izvoz ogranicene.
ne.merebit, prelistaj malo eu zakone i propise pa se javi kasnije.ok?
u redu je .mozda sam bio malo pregrub. izvini.:) sve u eu je regulisano ,a i mora biti. eto i ta riba . ima masa zemalja koji bi odmah ulozili sve u proizvodnju ribe ali sta je sa drugima koji to isto zele.? propisano je cak i koliko se moze ribe uloviti u moru i koje vrste. tako je sa svim namirnicama.
Poplave 2012 i veliki broj ribe pobegao? Kako pobegao,sta su cuvari radili...i ribe beze iz Bosne