Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekordna godina u zaposljavanju bez konkursa...
....znači rekorderi u deranju naroda i još se hvalite!
Sta ba povrat pdv za ceste rs 433 mio km. Pa jeste li normalni. Nisu napravili 20 km puta i dobijaju povat pdv ovoliki. Ovdje bas neko nije svoj
Nakon izbora, niko nema pravo da se žali. Ovce i služe za šišanje, jer ne valja ako se ne šišaju.
oderu me kad narucim telefon iz Kine tetku im njihovu
http://www.youtube.com/watch?v=e6rgTtgur_E
Ko se ovde šminka a ko radi?
...i, građanima se, kroz razne oblike, vratilo okruglo 0 km...
@commie.15th, građani su u MINUSU. Nije im se ništa vratalo, samo se uzima i uzima i uzima.
jedan je KEMAL CAUSEVIC
ma sebi ste ubrali niste narodu,idite u zenicu i srednju bosnu,vi fol uspjesni niko hajra od vas nije vidio
Još jedno pitanje, kako državne firme mogu neplaćati poreze? Dug državnih firmi po osnovu poreza i sl. veći je od MILIJARDE KM.
J...m Vam mater. Kome vi objavljujete liste milionskih nenaplaćenih poreza? Čije su to firme. Kako firma može dugovati 9 miliona PDV-a? Ja da ne platim 10 KM poreza hiljadu inspekcija bi došlo, i opet vas sve pozdravljam kao na početku.
Padaj silo i nepravdo: http://youtu.be/zkRBNyaTmqw Samo dalje napredujemo .... sledeci korak je PDV 22%
Samo po bijedi udrite, akoBogda, svu sicu da pozatvarate, nebil u zemlji ostalo 10 multimijardera, a fukaru ko yebe, radit cemo za vas 16 sati dnevno za 400 km.Hura,samo naprijed!
Otimači! Za lijekova vam trebalo. Nije vas stid hvaliti se "dobrom " godinom u uslovima svakodnevnog siromašenja građana koje pljačkate ogromnim porezima, akcizama i čime sve ne.