Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ČUJ NEKA STATISTIKA U BIH HAHAHAHAAHAHA
Džaba nama rast kad ministri kupuju auta od 100.000 KM i ostala sranja koja nikom normalnom ne pada na um u normalnim drzavama.
Svi smo osjetili taj rast od 2,9%. Mada, broj nezaposlenih na birou se iz dana u dan smanjuje, tako da i to možemo interpretirati kao rast zapošljavanja. To što su ljudi otišli u druge zemlje da rade, nema veze. Statistika je to.
Ne damo da nas Kosovo pretekne.
Inače statistika je tačan zbir lažnih podataka.....
Umjetnost je od Bosne koja ima izuzetan potencijal u svim privrednim granama, od turizma (ljetni i zimski), metalne industrije, namjenske, industrije namjestaja, stocarstva i poljoprivrede, rudarstva, hidroelektrana, termoelektrana, vjetroelektrana, napraviti najsiromasniju zemlju u Evropi i jednu od najsiromasnijih u svijetu.
To je reci genocid...
@BitLordz Haj ne lupetaj bezze. Vi mamlazi koji koristite rijec "Genocid" bez da uopste znate sta znaci za svakojake gluposti degradirate tu rijec kao i zrtve istog. Svaki debil danas koristi tu rijec za svaku glupost.
kod nas na papiru i portalima sve extra a u realnosti.egzodus
jel ko primjetio da je u zadnje vrijeme se klix nekako.promjenio? ko da je prodana dusa poput slobodne bosne postao
@yumbi Kad se prodala slobodna bas sam bio tuzzan
raste BDP (umjetnost i rekreacija u prijevodu kurvaluk u porastu) pada broj nezaposlenih na birou (odlaze mladi svaki dan - blizu smo cifre od obecanih 100.000 zaposlenih - nije Bake samo precizirao da ce ih zaposlit 1.500 KM od kuce :) ).