Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U EU kanata najvise 2% uglavnom 1,5 i sl. Kod nas kad ti nakaleme kamatu ima da na guzicu padnes .. ko fol fiksna, varijabilna, odmah lovu dobijes ... pa kad te onda oderu ko zeca ...
Pazite sta ce se sada dogoditi. Kako je Fahro postao Ministar sigurnosti, uzet ce od ive Razvojne Banke FBiH 30 miliona KM da sagradi jos jedan Avazov toranj, a obda ce mu taj kredit Novalic da oprosti. Kafa he gradio prvi toranj, uzeo je 30 miliona od iste banke, kredit mu oprostio Niksic!
@MAGNUM To se zna za kredit, nista sporno, niska kamata i predstavis se ko Graditelj BOB ... a neka sirotnja dize kredit po 7, 8,9 itd % a na ukupan iznos vratis 50 % jos,
@MAGNUM dezinformacija! Volio ga neko ili ne, jedan od rijetkih koji kredit uredno vraća.
Moze jos da se smanji za 1%.
ma mozete ih sad materi davati,sav seljak sisao u grad. jedino nekom ratnom tajkunu koji je sad "poljoprivrednik" i opet izrabljuje RVI za 800KM mjesecno kao sto je slucaj sa pilicarnicima, i jos takve nagradite.
Znaci prestali davati pare za tornjeve.