Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka hvala bogu
Zato je se Nikšićeva federalna vlada zadužila kao i sve federalna vlade do tada zajedno.....
Nije bezveze receno "Gdje god Kinez dodje, kupuje domace" :D
tu smo negdje mi i kinezi.. i jedni i drugi radimo za cenera i jednu kiflu dnevno..
Biljezit' ce porast sve dok ne dostignu odredjeni nivo, a onda ce se boriti da zabiljeze porast od 0,5-1% kao što je to situacija u super razvijenim zemljama.
pa proast od 0,5 neke razvijene zemlje kao njemačke je puno veći nego porast npr. turske od 5% u smislu količine vrijednosti.
Pogledajte kako se kina razvija a kako nasa sredina. http://world.time.com/timelapse/ Zalosno je ali je istina... Ali nemozemo se mi porediti sa 0.003 biliona ljudi naprema 1.4 biliona....
jarane, bilion ti je milijarda pa dodaš još tri nule :)
vergla, dobar si momak :D