Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepi Zagreb, metropola za ostatak ex yu a utopija u smislu sigurnosti za ostatak EU.
u njemackoj kucerci bas povoljni.. mozes radit 45 godina i ustedjet sebi za 10 kvadrata, da se more dahnut pod stare dane.. najgore sto ih i ove pripadajuce gastarbajterske zemlje prate cijenom, tako da cemo imati generaciju penzica beskucnika. eventualno ko bude imao malo bolju penziju, moci ce ga pripaziti u starackom domu.
Zlatno pravilo ekonomije. Ponuda i potraznja. Neko je maher pa zna prepoznat kad je vrijeme za kupovinu a kad za prodaju, a vecina prati samo druge sta rade. Sta momentalno remeti taj zakon, su strana ulaganja. Dijaspora, kupuje stanove na atratkivnim lokacijama dok oni sto zive u zemlji idu na periferiju. Sarajevo 50 kvadrata starogradnje u centru 200 milja, na Stupu 60 kvadrata novogradnje 160, Dobrinja starogradnja 120. Tako i u Agramu
Odlazak radne snage bi još više mogao ugroziti privredu Hrvatske. Ali to EU ne zabrinjava jer su oni ti koji im uzimaju radnu snagu 😁
Nekretnine su budalastina... treba imat svoju 1 kucu.. i tjt.
A kuca nije nekretnina???? PA BOZEEEE
pa kazem treba imat 1 kucu svoju i to je to.. ovi sto kupuju vile i stanove.. to su budale
Jesu porasle, ali se ne prodaju, na oglasima neki stanovi sa nerealnom cijenom mjesecima se prodaju, ljudi ne kupuju, bio je onaj val kupovine prošle godine kada je starogradnja digla cijenu zbog veće cijene novogradnje, sada se i novogradnja i starogradnja slabije prodaju zbog velikih cijena. Ista stvar sa autima, pametni će uložiti u svoje trenutno auto i čekati smanjenje cijena i kupiti novije auto.