Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo cekam i ja jos 32 godine I odoh u zasluzenu penziju ako bude iko ostao u drzavi samnom tada
Al zato oko zivinica nastalo 50 firmi namjestaja, svi poceli u Konjuhu, a sta su samo stolova iznijeli
Fadile, gdje je zapelo? Radi nesto fukaro jedna!
Možete li kada objavljujete ipak probrati neku sliku gdje se vidi urednost, da radnik ima HTZ opremu, da korsiti rukavice, da su radne upute čitke, vidljive.. da je sve lijepo posloženo, da karton nije zaštita itd.itd..
Ko god ima malo mozga u glavi zakljucice da se radi o sistemskom unistavanju firmi oslonaca razvoja u BiH. Koji god sektor privrede pogledas isto su radili. Unis Birac AluminijTetima energoinvest Sipad nastavite niz. Ne nadajte se strateskom partneru ne budite naivni. Jedina sansa je da se samoorganizujete i da spasite sto se spasiti moze. Ovo je sve jer smo povjerenje dali korumpiranim poglavicama. Upamet se dobri ljudi!
Sta je sa ostalih danas uglednih biznismena koji su zavili u crno fabriku Konjuh? Sta tuzilastvo ceka? Samo jedna presuda za kriminal nevidjenih razmjera. Propao Konjuh zbog toga sto su Zivinicani sutjeli, a oni koji su ukazivali na kriminal zavrsili su na lijecenju.Svaki skoro direktor , komercijalista i vodja sindikalista su ucestvovali u pljacki konjuha.
još jedna fabrika, koju je SDA bacila na koljena. jaran je preko šefa u Konjuhu nabavio hrastov parket u pola cijene. naravno, to drugo pola je šef uzeo sebi. radnici dzaba radili, drvo od kantona (SDA na vlasti svo vrijeme). izvezao je regularno iz fabrike na otpremnicu, koja je ručno napisana. narod znaoo
Da je GRAS u pitanju penzije bi već primali.