Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno i da sto vise izvozite
I da svoj rad DOBRO naplatite,vrijedne ruke to zaslužuju
@New_member slazen se
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
lijepa vijest, sa srecom da bude
Tako i treba...eno Srbija jedna od najvecih izvoznika malina u Evropi...isto malina uspijeva u BIH znaci samo ko hoce da se posveti tome moze imati koristi dobre i ko ima zemlje... 1kg malina 4-5KM isplativ proizvod, kao i jagode
Bravo, svaka cast
kakvi crni certifikati... moj matori bere jagodu u drvene gajbe i prodaje ju jednom trznom centru, direktno i bez posrednika, po cijeni od 2,70km. Ovi sto salju jagodu u inostranstvo traze da je jagoda spakovana u plasticne korpice, koje kostaju 0,40km po komadu, te jagoda mora biti prve klase, krupna i odredjene boje, i takvu jagodu placaju po 2,80km po kilogramu. Pa izracunajte sta je isplatnije.
Jos bi im se vise isplatiolo i duplo bi zaradili kada bi se otarasaili lopovskih zadruga koje drze privatnici kriminalci i banda koja odkupuje od poljoprivrednika za 3 km a prodaje u Austriji i Rusiji istu tu jagodu za 8-9 km i tako zaradjuje do 3 puta vise preko ledja poljoprivrednika ali ajde valjda jedne godine i poljoprivrednici dodju pameti.
Za postovanje? Zna li koliko zaposljavaju ljudi?
jos prije 15godina vrli profesor marketinga Resad Begtic je rekao, BIH jedino i iskljucivo ima sansu da proizvodi zdravu i dobru hranu, i tu bude konkurenta. S nasom proizvodnjom auta je gotovo. Treba nama dugo, da dodje iz dupeta u glavu. Sretno svim vrijednim ljudima i da uhajr sve prodate!
Sad ce komsije iz HR upitit protesnu notu kao i za mlijeko...
Lijepo je kad te doceka lijepa vijest na naslovnoj
bitno je osigurati kvalitet, kvantitet, i nafatat dovoljno budala koje ce dati svoju jagodu ispod realne cijene zato sto su isprepadani da jagoda nece imati plasmaan mimo "zadruge". Celicki kraj ima preko 500 proizvodjaca jagoda, al eto samo ovih 30 su pametni i dali svoju jagodu "zadruzi"...
@a-team mozda su ovih 30 certificirani?uvijek neko nekoga mora prevariti?u dubai jagodu iz bih ?veoma tesko ili nikako (specijalni rezimi s avionom)
Svaki tracak sunca u ovo tmurno vrijeme je dobro dosao. Sretno iskreni i vrijedni ljudi.
ma da se ovaj rad tolik o isplati svi bi politicari vec bili tamo !