Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali Lavrov je rekao da ih "boli briga za sankcije" ako se dobro sjecam? Zasto sad traziti ukidanje? Nije valjda da uticu na Rusiju?
Bosnjaci cvrsto stoje uz Ukrajinu.
Cini mi se ovdje prvo traze otvaranje luka,a ODGOVOR je sklonite sankcije pa mi luke otvaramo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
i ovo je smiiiiješno...Svjetska vlada (ne računajući Aziju,J.Ameriku i Afriku :)) pukla sankcije Rusiji a sada ih mole brašna i ulja da ne umiru od gladi hahaha...pa ovo je da ne povjeruješ...pukli sankcije Rusiji i mole ih žitarica hahaha...
Tuljane ovo je upravo zbog sirotinje iz Afrike i Azije. EU, SAD. Kanada, Australija imaju hrane, ne znaju šta će s njom, a Ruski očajni lopovi KRADU pšenicu iz Ukrajine.
Vrati se u svoju zemlju i pucaj po praznom Sibiru pa traži ukidanje sankcija!
Međunarodna politika je politika reciprociteta. Ako neko traži nešto od tebe, ti moraš zauzvrat tražiti nešto za sebe, svoju zemlju. Samo Bake ode u BG i da tužbu protiv Srbije na tanjiru , a zauzvrat ne uzme ništa za BiH
Otkud Dunav teče kroz Ukrajinu? Jel ove članke pišu oni što su u školi prolazili s dva?
Ne hrani Ukrajina cijeli svijet
kako to? do jucer tvrdio da im sankcije nista ne znace. koji ublehas
Kakav je ovo bandit, drumski razbojnik. Taksista. On ucjenjuje svijet sa onim što je ukrao od tudje države? Banditizam najnižeg ranga. Metak u čelo mu valjda neko saspe više...
A fol sankcije mu ne smetaju.
Koliko besćutnosti u ljudima....strašno....bojim se da se ne ogriješim o psa lutalicu i ne nahranim ga....
Zapad legalno pokrao sve ruske oligarhe, koliko je ispravno to nisam siguran. Al ovaj Putin je pravi hajduk, otima silom i blefira sa nuklerkama. Nadam se da će zapad skontat da je afrika izvor za rješenje problema.
Nudimo sve vrste kredita po niskoj kamatnoj stopi od 3%. Možete posuditi na bilo koji rok od 1 do 25 godina i pozajmiti bilo koji iznos od £2,000 do £50,000,000.00 za bilo koju svrhu. Možete se prijaviti putem WhatsApp-a: +14092051142 ili e-pošte: [email protected]
treba li mi zirant ?
Ne treba popuštati sa sankcijama ! Samo kada se Putin i njegove pijanice sklone sa vlasti onda razmatrati dizanje sankcija a do tada Idemo svi na dijetu.
Evo ispravio sam Vam naslov "UN moli Putina za otvaranje ukajinskih luka". Iz teksta se saznaje da Putin uslovljava otvaranje luka, ukidanjem sankcija. Naravno, sankcije bole, ali nije ni nama svejedno kojima su namirnice sve skuplje, iduća grejna sezona je upitna, a inflacija sve veća. Nadam se uskoro kraju rata u Ukrajini, i da će sve razmirice i neslaganja riješiti diplomatskim putem. #slavaUkajini i da se malo opamete jer Pirova pobjeda je loš izbor.
Ljudi ne vide u šta se pretvara U N 🤮🤮🤮🤮 Ne čitaju između redova
Svaka čast za komentar. Ovo ovdje su uglavnom sdaovčići i botovi koji valjda vise na klixu po čitav dan za 30 KM.
Pa normalno da će to reći, sprdate se ovdje kao ppgađaju vas bl bla, a mi u globalnoj krizi. Daj Bože da se ukinu i da se vratimo u nornalu
Jel napravio laser za rat zvijezda. Nema popuštanja sankcija dok se ruska vojska ne povuče iz Ukrajine. Trebao si imati plan B kao zapad. Samo iskoristio Rusiju da se pripremi za Kinu. Kini već ponestalo motivacije napadati susjede. SAD već poptpisale dogovore sa Indonezijom Malezijom Vietnamom Filipinima itd... o vojnoj saradnji. A za dvije godine nema proizvodnje chipa više u tajvanu.
treba likove sankcijama vratit u srednji vijek,da za 5 rubalja mogu kupiti kilu brasna i litru ulja,da ves peru po rijekama i hrane se u javnim kuhinjama.ovaj botoksirani majmun ide na smece polako,a uz njega ce ostati zapamceni i oni umobolnici iz Srbije sto paradiraju sa slovom Z po majicama.doci ce zito,ima zeljeznica,imaju kamioni,al ovaj cim trazi nesto zauzvrat znaci da mu lome kicmu polako.