Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Opasnost od deindustrijalizacije” - procitat 25 puta ako treba, ova naša vlast
samo husquarna ništa stihl
Kakva nasa vlast
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro je zapadu bilo dok Kinezi (i druge države) nisu znali ništa drugo do šit, sklapat i pravit plastične igračke,dok su tehnološki zaostajali 30g. Međutim ta tehnološka prednost je izgubljena a uz to Kinezi imaju i jeftinije sirovine,radnu snagu, energiju... Teško je zapadu (Europi) u takvim okolnostima biti konkurentan.
Ne idu žage... poskupilo drvo. Ja bih žagu zabranio zatvorima.Pa to je isto kao da ubijaš zaštićene životinjske vrste. Isti klinac
Njemačku će uskoro prestići i Brazil, Indonezija, Nigerija i Egipat.
Made in china 120.00BAM kopija nova. Posle 3 godine baci je u kontejner slobodno. To je taj problem problem ne posjedujete sa Amerikom Džonserica Itd. Sigurno ti neće predstavljati problem dok žuti sve živo iskopiraše.
Kopirali su i drugi. Japanci i Korejci na primjer. KIA i Zastava bili rame uz rame što se tiče kvaliteta kada su se prodavali u USA. Japanski satovi prvo bili kopije Švajcaraca. I onda jednom kreneš da dižeš kvalitet... Pa će za 50 godina neka Hwong Song motorka biti pojam za kvalitet.
Dosta više preplaćenog švapskog smetlja
Njima pod hitno treba osmorka, najbolje da im ih sve u kompletu pošaljemo, oni imaju toliko ideja i toliko su inovativni da će od Njemačke da vam naprave Bosnu...
Kralju Echo vas je vec presisao sto se motorki tice
E jebiii gq kad je i Stihl u prkblemima Ode se objesiti
I taj Stihl ode u Kinu i pravi motorke. Kinezi kopiraju, unaprijede i prodaju jeftinije. Pohlepa
Vi njemci ste se zapetljali puno prije I dolaska Merkel. Prepucavanja sa Zelenim te neke semafori koalicije, nigdje pravog pravca. Uvoze svakakve radne snage, sad plaćate ceh za dovedene Poljake, Rumune i Ukrajince, nas Jugovice koji nismo u EU izvlačite kuglice u mjesalici za beton ko ce dobiti termin u ambasadi. Vaša nacija je postala lijena žive na državnim jaslama.
Konkurenti vam upravljaju kako državom, tako i kompletnom EU politikom. Vi samo sprovodite naredbe gospodara. Ako to ja znam, trebalo bi da zna i her Motorka. Meni prilično svejedno, a pomalo i drago - nas ste deindustrijalizirali davno, pa odavno i uživamo u čarima vaših političko-ekonomskih kontova u regiji. Cokite ga sad.
samo Njemacka na svijetu gasi svoje sigurne nuklearne elektrane - sve ostale sile grade nove - normalno da ce se vremenom industrija seliti
Sami sebi su krivi jer su sve zatvorili tokom tzv pandemije.
Ime Fadil prezime Stihl selo Mudrike opstina Travnik preduzece Sipad.........
I vas bi dosta,sjebali ste Yu za račun SLO i Hr. Sakupljači roblja,starite kao nacija potrebno je mlade krvi