Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za livanjski sir! Ostanite tako kvalitetni! Šteta što ova država nije u stanju zaštiti ni mnoge druge bh proizvode: npr travnički sir, sarajevski ćevap, nevesinjski krompir, blagajski šipak hercegovačko grožđe, sarajevski somun, hercegovački kivi, Burek, banjalučki ćevap itd
@kolorit Pa Nevesinjski krompir se pominje u ovom tekstu... :)
@kolorit A gdje je Fojnički, Romanijski,..?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Malo livanjskog sira i malo crnog vina, preporučio bih pravim gurmanima. S tim da ima više vrsta ovog Livanjskog (od istog proizvođača), pa isprobajte razne dok ne otkrijete koji vam se najviše sviđa. Ne reklamiram, naprosto mi je to odavno postalo neko malo zadovoljstvo u životu pa želim prenijeti svoje iskustvo...
@Android Knego - bravo lave. Livanjski sir je pikantan sir. Njega treba pomalo uz čašu blatine.
@Android Knego puđa dimljeni livanjski sir mi najdraži.. kako prija uz crno vino to je fantazija :)
Danas mi je Omer doveo Suada i Melvudina gole. Kare su hin bile nabildane nabreknulih vena dok su me taslacili. Bilo je suludo tako da trenutno ne znam sta radim ni sta pisem. Oprostite mi!
Još jedna delicija za ljubitelje sira jeste Puđa Kozji sir
@kolorit E da, kozji sir je isto fantazija! 👍
Ima li negdje Glamockog krompira??! Taj Nevesinjski nije mu ni do" koljena"?!!?
Bravo! Samo još Ćevape da registriju kao nacionalno jelo!
Sve treba brendirati! U našim tržnim centrima, neprihvatljivo je da naši brendovi budu negdje dolje, u razini koljena!!!
proputovao sam pola svijeta i definitivno nasa hrana je najukusnija(meso, povrce itd). Mislite li da sam subjektivan? Ma ne pitajte strance koji rade u bosni.
Volim nase proizvode i kupujem ih po mogucnosti ako se nadju u policama.Sto zamjeram nasim proizvodima.Preskupi su za 90 posto ljudi.Da bi na trzistu bilo vise potrosaca,potrebna je i adekvatna cijena,sto podrzaumjeva da veci dio stanovnista moze da kupi proizvod Kakav je interes proizvoditi malu kolicinu za veliku svotu novca?
Lijepa vjest u ovom hausu.
yey, svaka cast
Prase na ražnju, salnjaci, pečenica, slanina, pršut, krvavice... Sve će to drugi zaštititi a BiH će izgubiti svoje autohtone proizvode koje sačinjavaju gastro kulturu svakog Bošnjaka koji drži do istorije i porijekla. Dobre Bošnje se u bogumilskom grobu okreću!