Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahah pa svaka 2. gradjevina je pranje novca u BiH !! Necemo mi doci sebi za jos 50 godina , kad svi propadnu mi cemo biti u vrhu jer smo navikli . :)
Sad kad su izgradili RH(a i rade po baustelama po RH i dalje) malo da izgradite i BiH...imate dobre majstore i građevinare, meni su kucu gradili u Zg-u :)
pa zar imate više mjesta gdje mozete sta zidati? kad ode i ovo malo omladine što je ostalo u ovoj nakaradi vi cete pravit prvu poslijeratnu strategiju za zapošljavanje mladih
Sada kada je izgrađeno sve ŠTO SE JE MOGLO I TREBALO IZGRADITI, dobivamo i strategiju RAZVOJA. Uh ***te kako je krenula ova nova SDA HDZ SNSD antikkorupciona kolaiicija sa reformskom AGENDOM uskoro bismo mogli dobit i građevinske dozvole pa čak i urbanističke planoce, a ne sad dođeš sa torbom keša i uz janje zvršiš sve dozvole : ) Ovome se ne nazire kraj. Čim se posijeku sve šume mogli bismo odmah nakon toga dobiti I ZAKON O ŠUMAMA !!!
Nema većih ublehaša od ovih u Privrednoj komori.
Predugo se na ovo cekalo!
Na vakat sucur Allahu, samo 20ak godina poslijerata izlazi prva poslijeratna strategija...
Svaka čast
Fadil Novalić zna sta radi, bravo Fadile idemo naprijed