Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politicari zakljucaju cijene krompira na cijeni 100% skupljoj od proslogodisnje i kazu 'zakljucali smo ih''? Da su pomogli financijski kako treba privredu cijene bih bilie 50% manje plus veca potrosnja i potraznja istog proizvoda sto bih podiglo ekonomiju i ostvarilo nova radna mjesta. Skupocama se bogate najveci trgovci prenaduvanim cijenama i podvalom proizvoda sumnjive kvalitete.
ČESTO GLEDAM RAZNE EMISIJE STRANIH TV KANALA I EMISIJE O POLJOPRIVEDI. DEFINITIVNO JEDEMO I NASI NAM PRODAJU NAJGORI KOMPIR NA SVIJETU. OD 7 KOMPIRA 3 MORAŠ BACIT. JEDAN BIJEL, JEDAN ZUT I JEDAN CRVEN. A RAZLOGA JE STO JEDNU TE ISTU TURU KORISTE PO 5 PUTA ZA SIJANJE. STARI KOMPIR REZU NA 4 I KORISTE GA ZA SIJANJA PA ISPADNE ROD OD KOMPIRA OD DEDE I PRADEDE KOJI JE IZGUBIO SAV KVALITET. 🇧🇦❤️🇵🇸EDI
GMO kulture zitarica su cudo
pa kad ce cijene dole?
17. Januar, dan Vegana u BiH