Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ovi sto seru po komentarima bi nazalost sutra isto ovdje zaposlili svoga sina/kcerku. Takvi smo kao narod, samo meni, kad svi kradu kradi i ti tome danas uce djecu.Cast izuzetcima.
logicno da bi,1800 prosjecna jbt ko ne bi,landaras po cijeli dan nema ostajanja poslije radnog vremena i te pm
Ovo je sasvim pristojna plata na ovoj skupoći,ali mi je i drago da je bar nekom dobro u ovoj bijednoj državi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
to je to, drzavna firma... sve sinovi, cerke, zene i svalerke rade...
SDA-ova zlatna koka za uhljebljivanje djece, amidjica, daidjica, svalerki, funkcionera, botova, clanova........i naravno prodaju radnih mjesta.
LepiNera znam te. TikTokeru stari
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahazaga Bakirovi ratnici i Komsicevi bojovnici u NEDOUMICI!?? Kako sada podrzati POVECANJE cijene struje za 70%Povecava se ZBOG/RADI fol RUDARA....Kaaaakav SPIN....HVALA SVIMA KOJI OMOGUCE OVO POSKUPLJENJE.
dobro je to, stignu još malo socijalu u njemačkoj.. i to kao najjača firma u državi, valjda i to govori nešto o državi.
Sigurni glasovi.Mozda nije problem sa platama ali ima ih pravo viška
1800 je prosjek bez toplog i ostalih socijalnih davanja...čistačica kad se sve sabere,dobaci do 1500KM.
Tu se niko nikad nije zaposlio bez mita i korupcije
Ako im se dozvoli poskupljenje struje sa ovakvim platama i ostalim nadoknadama bilo bi u najmanju ruku sramotno. U jednoj sarajevskoj firmi, nedaleko od zgrade EP, inzinjeri imaju platu kao spremacice EP. Sramotno i nedopustivo.
Malo majku mu. Trebalo bi poskupiti struju obavezno
1700 imaju oni što ocitavaju stanje, komsija radi i ne krije...posteno..
Rat je i izbio jer su govorili da socijalizam ne valja,šta je ovo sad ,ovo je postalo sve privatna prćija uzimaju koliko hoce
Bravo,topli obrok 400 KM,imate li obraza ?????
"najznačajnija investicija u HE Vranduk (21.952.783 KM)" utuku 20 milona u nista (zapravo u SDA izvlacenje para) i sad hoce da im mi to vratimo kroz povecanje cijena struje?
Hahahazaga Bakirovi ratnici i Komsicevi bojovnici u NEDOUMICI!?? Kako sada podrzati POVECANJE cijene struje za 70%Povecava se ZBOG/RADI fol RUDARA....Kaaaakav SPIN....HVALA SVIMA KOJI OMOGUCE OVO POSKUPLJENJE.
Incest nije drugo koljeno....by SDA/DF Elektroprivreda.
Bakir i Komsic preko ledja rudara i gradjana, zele POSKUPUTI STRUJU! Mi proizvodimo...Neka se poveca....LAAAJK :)
paraziti