Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa nije bolje ni u federaciji. Ja u preventu zaradim 420 km. Ne s..rite
@Loki4 Uuuuuuuuu prevent pa to je katastrofaaaa,napustaj to jos danas.
Istrpiće oni još samo 13 000 000 godina ali zato kad se otcijepe poslije toga, teći će im med i mlijeko.
Pocrkali od gladi da Bog da
Ma bitno je da su institucije stabilne i da funkcionišu...kao što reče Predsjednica...k'o šiša platu...kao da se od plate živi...živi se bolan od "stabilnih institucija"...😅😅😅😅
A ko ima platu 880 konvertibilnih maraka? Ja kolko znam, a pošto nažalost živim u BiH trebalo bi da znam nešto o tome, za dobro radno mjesto smatra se svaki posao sa platom većom od 500 gore pomenutih novčanica... Al znate kako ide kancerogena pjesma Jelene Karleuše :Ja ti dižem prosjek bebo, bebo, bebo... I nama nabijaju prosjek ustoličeni doseljenici Bog sam zna odakle.
Da mi je upoznat tu osobu sa platom 880 km..
Odavno piśem u manjem entitetu se kupuje pola hl(j)eba zato śto nema za ćitav..znaći pola svega iz korpe i opet dobro. Srbuj Srbuj srbine junaćino. Da nije komićno smjeśno,ovo je za plakanje za sav narod u manjem entitetu.
jedu gofna i oni sa ovim procjenama,cetveroclana porodica da sprema hranu logicno kod kuce moze proci sa 500 maraka bez problema i to da jede svaki dan meso.
Fadile! Ti si?
a koliko je to kod nas u federaciji 48,5
zadrta krmetino, zadrt si 1000%, kod tebe bolje, a?
Na osnovu čega su izračunali ovih 1888 KM, nije mi jasno. Skoro je bio članak da je korpa 600 KM
A đ'e je zastavaaaa i zastvaniiiikkk....pustite korpu...zastavnik je bitan
Sva sreca ovi iz FBIH pokriju 110% potrosacke korpe...
4 rajh u spicu.......
meni samo nešto nije jasno.......ako je zabranjeno fotografisati po tržnim centrima-kako je onda nastala ova fotografija? :(