Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
0,8 posto sam sretniji zbog toga.
Ne bih ja rekao, moj tata nije dobio već 6 dana plaću. Sva sreća pa živio od poljoprivrede. ;)
Koja plaća ?
zar minimalna plaća u fbih ne iznosi 340km? kakve su ovo nebuloze.. a povećavat će ovi državni "radnici" sebi plaće, sve dok ih mmf ne dokusuri, onda će nastati šok i nevjerica.
MENI U BHMACU ISTA !
..pa istina je to...ali zato jeste statistika ku.rva medju znanostima ...ali to je zato sto se odpustaju radnici sa minimalnim platama- najnizim...a s njima i broj ukupnih radnika sa kojima se dijele sve plate da se dobije prosjek... dok budzovani i visokoplaceni poslovi ostaju netaknuti...i naravno da ce se prosjecna plata povecati uzmite sad odpustite 1000 ljudi sa platama po 500 maraka...podici cete prosjecnu platu u federaciji za par procenata :-D
prosjecno mu mamu onako momamcki razradim ko racuna ove prosjeke i satro povecanja
federalni zavod za statistiku :D
Cuj 826 prosjecna, pa jeste kad se racunaju i vase od 5000 do 10000 "vam najmilije"..Prosjecna placa je oko 400 km sto jeste jeste !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lazete i za ovo i da je istina se.em vam se na ovu povisicu.
SVe dok bude ovakav nesrazmjer, stanje u našoj državi će biti loše.
meni je skocila plata sa 320 na 320,5 maraka,ja gotive