Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sasvim solidna zgrada, mozda cak i eleganta u poredjenju sa kicem sto nice oko Sarajeva
Vjerovatno da se resto proda arapima sto je ostalo iza ovdasnjih bogatasa.Obican covjek sa normalnom platom nije mogao ni prici cijenama od oko 300 000 km i vise po stanu.
treba sve prodat arapima
Treba Arapima znati prodati a kako oni na standu prodaju cisto sumnjam da ce iko ista da kupi. Sjeli ljudi u krug i uzivaju u odmoru dok drugi bukvalno hvataju ljude da nesto prodali ali njih sta briga prodali ne prodali isto je.
Jestel prodali sta? Posto kvadrat? Ima li taj talas lift za bagave incestioidne arape?
Postoji li i jedan novoizgradjeni objekat koji nije izgradjen na vec postojecoj infrastrukturi i predhodno izgradjenom saobracajnicama. Svi objekti se guraju oko one dvije ulice kao Djemala Bijedica i Ilidjanske na kojima se povecava broj vozila u prometu i usporava kretanje do zagusenja.
Subai nije potpisao sporazum sa BIH o uzajmanom pravu na nekretnine, a kako nije NE VAŽI NI ONAJ KOJI JE POTPISAO PEnis PEizdić. Pozivamo poresku upravu SDA ŠErifa ISovića da na arapsko tržište nekretnina u BIH uvede red ! HAhahahahahhaha
Waves ,to ono sa Fikretom i reklamom sa kojom je pokazao sav svoj papanluk,to je Sarajevo danasnje i Fikre na sve strane.Mrs
Trazim je na Youtube ali izbrisali je odma... skontali i oni da je papak High Level
Kad je onaj ivo komsic bio gradonacelnik unazadio Sarajevo za 10 godina,cim sda postavi svoga odmah se izgradi grad.Fgr šugoslaveni na vjecitim aparatima.
Sto spinujes seljacino efendijska zelena s bradicom malom i laznim moralom? SDA vlada ovim gradom nazalost vec 20 godina, pozicija gradonacelnika je samo ceremonijalna, gradonacelnik se nista ne pita. Pita se skupstina i gradske opcine :)
Vehabijco ... hajmo direkt Svarabija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)